Webcafe

5 неща, които един мъж задължително трябва да притежава

Биляна Запрянова
30.06.2018, 11:27 (обновена 01.07.2018, 12:46)
5 неща, които един мъж задължително трябва да притежава

Снимка: © Webcafe.bg

А-то и Б-то на мъжкия гардероб

При жените е лесно - те трябва да имат в гардероба си малка, черна рокля, хубаво бельо, класни обувки на ток и чифт бели кецове - и ще се готови за всякакви предизвикателства. За мъжете обаче остава по-трудната задача - да комбинират различни визии за различни поводи - работна среща, романтична вечеря или гледане на мач на любимия отбор в кварталния бар с приятели.

Всеки мъж заслужава да изглежда добре, без непременно да е Ален Делон и Джон Хам. Затова ви предлагаме А-то и Б-то на мъжкия гардероб.

Бяла риза

Перфектно решение за всеки ден и за всеки повод. Като цяло трудно ще сбъркате с нея - има много малко неща, които не си отиват с класическа бяла риза. Можете да я комбинирате с официален костюм, или с тъмносини джинси. Само не забравяйте да навиете ръкавите, ако няма да я носите със сако, за да не ви помислят за сервитьор. Много е важно тя да е с добра кройка и от естествена материя - памук или лен, за да не изпаднете в неудобни "потни" ситуации. Обърнете специално внимание на яката - тя трябва да стои добре и да не се гъне.

Тъмносин костюм

Всеки мъж трябва да притежава поне един тъмносин костюм в гардероба си. Той може да влезе в употреба навсякъде – работна среща, официална вечеря или парти. Ако трябва да направим съпоставка, тъмният костюм е черната рокля в дамския гардероб. Спрете се на нещо стандартно и класическо – тъмносин "slim fit" костюм от две части. Откажете всичко "по-разчупено" и "по-раздвижено", за да не се чувствате като сватбар от провинцията. Класиката си е класика и тя не търпи своеволия.

Дънково яке

Дънковото яке е най-подходящата мъжка връхна дреха за пролетта, ранната есен или хладните летни вечери. Можете да го комбинирате с бяла, ленена риза, както и с обикновена блуза или бяла, памучна тениска. Перфектната дължина на денима е до хълбоците. Тъй като дънковите якета винаги изглеждат леко широки, изберете по-малкия размер. Например, ако сте L - вземете си M. Цветовете са стандартни – светъл, среден и тъмен - който и да предпочетете, няма да сбъркате.

Тренчкот

Тренчкотът е универсалната дреха за всеки мъж. По традиция той е дълъг до глезените, десет копчета са разположени в две редици по пет. Има декорация в областта на раменете и колан с катарама около кръста. Разбира се, традициите не са това, което бяха и кройката на тренчкота претърпява различни промени през годините. В момента може да бъде намерен във разнообразни цветове и дължини. Класиката все пак си остава - моделът на Burberry. Той се комбинира добре и с официален костюм, както и с бяла тениска и деним. Перфектен е за пролетта и хладните есенни вечери.

Парфюмът

Всеки мъж трябва да има хубав и качествен парфюм, с който да изразява своята индивидуалност. Нека ароматът бъде вашата запазена марка. Затова нашето предложение е новият аромат на Yves Saint Laurent – "Y". Категорично можем да заявим, че това е парфюмът на 2018 година. Създаден за креативни, чувствени и успешни мъже. Бихме определили аромата на "Y" като елегантен, шикозен, рафиниран, изпълнен с младежка енергия.

И така вече сте готови да разбивате женски сърца.

Вземете един душ, излъсквайте си обувките, защото всички жени ще ви гледат право в тях, и сложете най-чаровната си усмивка. Може би вече заприличахте една идея повече на Джон Хам.

Oще: бяла риза  дънково яке  мъжки гардероб  мъжки дрехи  парфюм  тренчкот  тъмносин костюм 


Още от Ново 5