Webcafe

Ново 5: Къдраво, по-къдраво, най-къдраво

Биляна Запрянова
17.05.2018, 10:57 (обновена 18.05.2018, 13:52)
ново 5, къдрава коса

Не бързайте да се отървавате от къдриците

Ако имате къдрава коса със сигурност вече ви е писнало от нея и когато наближат летните месеци ви минава през ума да се подстрижете гола глава - не го правете. В този материал ще ви предложим 5 варианта да се справите с къдриците си през лятото.

Носете шапка

Тя ще помогне не само на косата ви, но и на вас самите. Къдриците ви няма да са изложени на директна слънчева светлина и по този начин ще избегнете изтощаването и изсушаването на косъма, което води до заплитане, начупване и до невъзможността косата ви да бъде разресана

Препоръчваме ви шапка от сплетена хартиена слама с рипсена лента

Подходящ Шампоан

Шампоанът Frizz-Ease Dream Curls възражда и подобрява естествените къдрици за по-блестящи, стилизирани спирали. Хидратира, подхранва и полира косъма. А за да удвоите ползите му, комбинирайте със балсама от серията. Резултатът от употребата им ще бъде разкошни къдрици все едно току-що сте излезли от фризьорския салон.

 

Маската

Винаги през лятото трябва да използвате маската - независимо каква е вашата коса. Да не говорим ако тя е къдрава. В противен случай рискувате да не можете да я разрешете в края на сезона.

Ние ви препоръчваме новата маска от серията Frizz-Ease Dream Curls, тъй като тя подхранва, енергизира и хидратира къдриците, които ежедневно издържат на наелектризирането.

Натуралното абисиново масло от Етиопската планина, което се съдържа в нея прави къдриците меки и нежни

Шнола за коса

Жените, които притежават къдрава коса знаят много добре, че не трябва да използват ластик. Затова ви препоръчваме да се спрете на шнолите, които този сезон се върнаха на мода.

Трудно ни е да го приемем, защото дълго се подигравахме на тези пластмасови устройства, но ето че отново влязоха в бита ни и не само. Всички си спомнят коментара на Кари Брадшоу за ластичките и шнолите - забравете го и си купете шнола за коса.

Сложете нещо на косата си преди да излезете

Стилизиращият спрей на Frizz-Ease Dream Curls подчертава и оформя къдриците. С него ще имате добре оформена къдрава коса, която едновременно с това ще е копринено мека.

И отново нашият съвет  е - не се отървавайте от къдриците, а се грижете внимателно за тях.

За повече информация последвайте John Frieda във Фейсбук - www.facebook.com/JohnFriedaBulgaria

Oще: john frieda  балсам  къдрава коса  къдрици  летни месеци  лято  маска  маска за коса  ново 5  ново пет  шампоан 


Още от Ново 5