Webcafe

Нашите победители тръгват из България

Webcafe.bg
07.10.2011, 15:47 (обновена 07.10.2011, 17:10)
Покажи България

Четири семейства тръгват в четирите посоки на България заедно с децата си

Победителите в играта на Webcafe.bg, Dacia и TBI Credit: "Покажи България на децата си" тръгват този уикенд в избраните от тях четири посоки на България.

Преди ден те получиха ключовете на автомобилите Dacia Duster - в представителствата на компанията в Благоевград, Бургас и София, и предплатените Travel Card на TBI, заредени с по 500 лева.

На 8 и 9 октомври Нели и Борислав Стойчеви от Разлог, заедно с трите си деца, ще пътуват до Кюстендил.

Радостина Цанкова от София, мъжът й и двамата им сина поемат по маршрута София-Белоградчик-"Магурата"-Видин-Враца-София.

Мария Бачева от Бургас и съпругът й Гавраил, заедно с двете им деца, си харесаха Копривщица-Сопот-Карлово. Честито на семейството, което днес празнува 10-годишнина от брака си.

Семейството на Олга и Иван Григорови от София, заедно с децата им, тръгват към Троянския балкан.

След завръщането им очаквайте техните впечатления и преживявания.

Обещаваме и снимки и забавни моменти от пътуванията им, които те ще споделят в нашата Facebook страница.

Oще: dacia duster  travel card  българия  деца  маршрути  победители  семейства 


Още от Репортаж

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 09.10.2011, 23:17

1 Mariya Bacheva | 09.10.201123:36

Здравейте, Webcafe.bg, приятели и читатели на сайта! След 53 часа "по пътищата вечни на България" и изминати над 800 км с невероятната Дачия Дъстър, отново сме у дома /потеглихме в 17,30 ч в петък и се прибрахме тази вечер-неделя в 22,30 ч/. Всички сме "сладко" уморени, но преливащи от емоции, нови впечатления и знания. Благодарим от сърце на Webcafe.bg и партньорите - TBI Credit и Dacia за чудесната награда и с удоволствие ще споделим всичко, което видяхме и преживяхме през този уикенд, а то не беше никак малко.
   

оценка

+0 -0