(DIS)CONNECTIONS този уикенд в СКЛАДА | webcafe.bg
Webcafe

(DIS)CONNECTIONS този уикенд в СКЛАДА

webcafe.bg
15.12.2016, 12:08 (обновена 17.12.2016, 04:31)

1 от 15 снимки Назад Напред

Иван Асен 22

Снимка: © Васил Германов

рокля и палто: nelmit

Нели Митева посвещава с любов и ентусиазъм голямата част от времето си на каузата да дава видимост на съвременния български моден дизайн. И така вече 9-та години следва тази своя мисия с платформата ИВАН АСЕН 22.

ИВАН АСЕН 22 е колкото реален адрес на красивата софийска улица, толкова и идея, която обединява една общност от млади български дизайнери Някои от тях са част от екипа от самото начало: 2008 г.

"Мисията ни в голяма степен е образователна и възпитателна: показваме работи, които сме създали с много мисъл, съзнание и любов, бавно, локално. И които са много по-автентични и „честни" спрямо масовите и комерсиалните", казва Нели Митева. "Като дизайнери най-напред трябва да намерим своята идентичност."

Този уикенд (16., 17. и 18.12.) петък, събота и неделя от 11:00-22:00 ч. Иван Асен 22 представя новата си колеция DIS/CONNECTIONS в СКЛАДА на последния етаж на Бенковска 11 по време на традиционния коледен пазар "Ангели и Прасета".

Гостите ще могат да разгледат, да изпробват и да придобият модели, създадени от двадесет и двамата дизайнери от екипа на ИВАН АСЕН 22 и от нови дебютиращи дизайнери.

Инициаторът на проекта Нели Митева определя урбанистичният стил като акцент на колекцията: нетипично съчетание на вечерното/официалното със спортното - eлегантно облекло от спортни материи, както и съчетанието на плетива с кройки, елементи или материи от спортни дрехи.

Плетените овърсайз-модели с огромни бримки или едър рипс са другата голяма тема на зимния сезон. Цветовете са пудрени и нежни зимни пастели с акценти от кафявочервено, месинг и тъмни сивочерни нюанси.

В "Ангели и прасета" 2016 ще участват най-актуалните и интересни български дизайнери и занаятчии, много креативни хора и техните продукти, които са чудесна алтернатива за коледен подарък.

Ние ще бъдем там, елате и вие.

фотограф на DIS/CONNECTIONS: Васил Германов

модел: Анелия Мангъровакоса

грим: Анита Банкова за REVLON

Professionalманикюр: Светлана Атанасова за CND

Oще: ангели и прасета  анелия мангъровакоса  анита банкова  васил германов  дизайн  занаятчии  иван асен 22  коледен базар  коледен пазар  коледен шопинг  нели митева  склада 


Още от Тялото

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани