Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Пица с риба тон, каперси и маслини

Пица с риба тон, каперси и маслини Снимка: Стоян Георгиев

Здравейте,

Седмицата с пикантините пици без доматена подложка продължаваме със страхотна комбинация от риба тон, каперси, царевица и маслини и песто от люта чушка, малко риба тон, зехтин и пармезан.

Пицата е запечена с моцарела и е страшно вкусна.

Добър апетит.

Начин на приготвяне

В блендер наситнете пармезана, 1 с.л. от рибата, лютата чушка и подправете с черен пипер и сол.

Налейте 50 мл зехтин и разбийте отново.

Разточете тестото с големина на тавичката за печене и намажете с така полученото песто.

Отгоре подредете наситнената риба, царевицата, каперси и нарязаните на кръгчета маслини.

Подредете отгоре и нарязаната на тънки филийки моцарела.

Печете в предварително загрята фурна около 10 минути.

Да ви е сладко.

 

Най-четените