Webcafe

Джиново време, хубаво време

webcafeAd блок
08.05.2018, 11:32 (обновена 09.05.2018, 10:55)

Еп. 4/10: Gin&Tonic

И ето, че приятно топлият въздух тихичко ни нашепва, че е време да обуем сандали и да релаксираме безгрижно на сянка в края на работния ден с Gin&Tonic коктейл. Но, разбира се, не какъв да е Gin&Tonic коктейл, защото и ние не сме какви да е, а много леден, много свеж и цитрусов, с джин Tanqueray No.TEN, който обаче да си приготвиш най-лежерно и непретенциозно у дома. За целта се изискват само три съставки и минута внимание, което да отделиш на този епизод на World Class Home Edition.

Tanqueray No.TEN & Tonic

Съставки:

  • 50 ml джин Tanqueray No.TEN
  • 200 ml премиум тоник
  • 1 резен грейпфрут

Метод: Напълнете с лед чаша тип „Копа“ (чаша за бургундско вино). Налейте джина и внимателно наклонете чашата на 45 градуса. Налейте тоника и декорирайте с резена грейпфрут. Внимателно разбъркайте съставките, за да не разгазирате напитката.

За World Class Home Edition

World Class Home Edition пренася първокласното коктейлно изживяване в комфорта на собствения ви дом. Следете поредицата рецепти за коктейли, приготвени в няколко лесни стъпки от World Class барманите на България Николай Нейков, Димитър Димитров и Димитър Петровски с висококачествена алкохолна основа, семпли и достъпни съставки, и без специализирани бармански инструменти, за да се насладите на истински страхотни напитки винаги, когато ви се прииска.

Oще: ad блок  world class home edition  джин с тоник  коктейл  рецепта 


Още от World Class Home Edition