Мемоарите на чичо Пенчо за отминалата седмица | webcafe.bg
Webcafe

Мемоарите на чичо Пенчо за отминалата седмица


25.04.2010, 20:19 (обновена 26.04.2010, 14:02)
Димитър Пенев, Пената

Снимка: © БГНЕС

Зафиров се обади да пита нали, утре кой ще е треньор преди обяд занапред. Проверих си личната карта така. Може и аз да съм поне .....

Понеделник

Днес нашите момчета станаха шампиони ... по волейбол. Така е, футбол като не става голове трябват за още. Аз Петре му казах да порасне, той ходи рали кара и все недорасъл за тогава до края. ЦСКА е име, аз го знам, червени фланелки, имаме и гащета. Виждате и вулкани изригват. Журналистите не са коректни. Одеве разбирам, един от нашите избягал в Румъния. Кой е не се знае. Май с П започваше така. Ще питам бай Добри - домакина после утре. На Перник не вкарахме повече от когато пак. Проблем на нас, фенове прави за което и пак сме засега. Хан е при душовете и съблекалнята там пак е и още повече.

Вторник

Днес говорих с президента на отбора ни и целия тим фактически. Оня втория, ако не и първия. За доброто на ЦСКА може още и преди. Титан каза, Зафиров ги тренира или пак утре ще мислим. Казаха идват насам или не, после Стойчо и Йешич. Сезонът до края, остават мачове и аз треньор съм, може би довечера. Армията е дом мой, аз работя и клуба е когато легенда за всеки работим заедно и вие, и ние, и те.

Сряда

Днес идва Литекс. Адалберт треньор е когато преди обед, аз след това или може би за мача, но се знае повече тук. Пресата видях и тя после за Стойчо говореха пак. Ще видим. Ние тук сме, той казал идва Гъргора и Велизар, а може би Ибрахима - високия негър, помня го, беше черен. ЦСКА е световно име и дори в Европа. Казах на вратарчето „Караджа, ти ще пазиш ... Зафиров персонално!". Играем за пълна победа и две полувремена, а после още зависи. Знаем криза е може по света и дали докога.

Четвъртък

Днес дадоха заплати и вижда се. Снощи бихме Литекс на края и Тошко май вкара. Аз треньора бях, Зафиров водеше отбора ... или обратно. Не се видя, ще гледам повторението тогава преди. Трябва да даваме винаги, давали сме и когато пак сме побеждавали занапред. Целим гредите, но Андоне замина когато беше тук. Сега Зафиров, видях го има желание и помагаме много накрая. Добре е, че побеждаваме, ще го правим и преди. 

Петък

Днес май цял ден сигурно или поне, треньор ще е Димитър Пенев. Нека да съм аз, ако така е решено или бях преди тогава. Отиваме на Славия до дни скоро или в събота утре. Журналистите пак питаха Адалберт, той не ме предаде, но треньор може би съм аз. Искаме, когато можем, аз видях от ложата Гранден и той подава, значи играл е предния път. На Овча Купел съм старши, за Панчарево не е сигурно, а в Борисовата Градина ще се решава в движение поне досега. Има си Президент или другия може би ще е така. Видях се и с тези от „Кръг за ЦСКА". Седяха в квадрат или пирамида ще се работи здраво за това. Аз Гарелов го знам по-късно, заради мустаци видях. Но нека не избързваме преди. Нека видим хореографията на Дучето, като се подготвим поне до края. Премии ще има, видя се можем и още наскоро след това.

Събота

Днес победихме и Славия после. Мачът беше в спортната обстановка тогава и добре. Славия бяха кандидати, не се страхувахме, че сме гости и преди е било помним сега. Защитавахме авторитета на нашия отбор и дузпа видяхме тогава от фланелки. Треньорът съм аз почти, а Зафиров после и пак се сменихме през втората част. Накрая треньор стана Адалберт Пенев и пак Димитър Зафиров само така. Смених оня от Пирин с другия от Пирин и стана гол. Вуцов малкия, крещеше, кога ли не видях и после пак за следващия път.

Неделя

Днес поливах доматите в Мировяне където. После казват дъжд валял тогава и пак. Зафиров се обади да пита нали, утре кой ще е треньор преди обяд занапред. Проверих си личната карта така. Може и аз да съм поне .....

Oще: димитър пенев  седмицата  цска 


Още от Животът

Най-коментирани