За секса в брака и брака в секса... | webcafe.bg
Webcafe

За секса в брака и брака в секса...


31.08.2010, 11:34 (обновена 31.08.2010, 11:56)
секс, брак

Сексът трае три години

Някой беше казал, че в брака няма много секс, но затова пък след съдбоносното "да" в секса има много брак...

Ново изследване най-сетне потвърди тази сентенция - брачният живот превръща секса от глагол в съшествително.

Изследване, осъществено от сайта www.lovinglinks.co.uk сред 3000 женени двойки, показва, че преди да минат под венчило двойките правят секс над четири пъти в седмицата.

Но след три години съвместно съжителство повечето от тях свеждат секса само до веднъж на седем дни.

Освен това 60% от двойките смятат, че бракът напълно е унищожил възбудата им от секса.

Почти половината от женените хора заявяват, че връзката им с партньора им е повече като между приятели, отколкото между любовници.

Изследването показва още, че 59% от двойките смятат, че сексуалният им живот се е влошил след брака, защото вече не полагат усилие.

1/3 от анкетираните заявяват, че вече не харесват партньора си толкова, колкото в началото на връзката.

80% от двойките казват, че са започнали да правят рутинен секс - по едно и също време, на едно и също място и с едни и същи пози, а също толкова признават, че биха били по-щастливи, ако могат да си поспят през нощта, отколкото да правят секс.

Когато обаче стане въпрос за извънбрачна връзка, те признават, че сексът е бил страхотен и по-хубав спрямо този със съпруга или съпругата.

1/5 от тези, които все още не са изневерили, биха правили секс за една нощ, ако им се отдаде възможност или ако сексуалният им живот с партньора или партньорката им не се подобри.

Същият процент анкетирани казват, че биха разбрали, ако партньорът им внезапно признае, че е правил секс с друг/а.

Oще: брак  секс 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 03.09.2010, 15:35

1 divpetel | 03.09.201016:52

Освен, че изброявате известни неща какво всъщност искате да кажете? На всеки на който му се прииска да смъкне гащите на нещо чуждо да действа за да може да избегне брака в секса? Бих желал да разбера мнението на известен водещ на сутрешно предаване по Н...а ТВ с чието житие ни запознаха медиите наскоро.
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани