Красиви неща | webcafe.bg
Webcafe

Красиви неща

Lifecafe
14.09.2011, 13:08 (обновена 14.09.2011, 13:24)
картичка

Сериите, които ще могат да се видят, носят предизвикващи любопитството ни имена като "Love Story", "Red & White", "May", "Scrambled eggs"

Между 15 септември и 7 октомври в Wonder bar ще покажат свои постери, плакати и картички Мария Минкова и Светлана Мирчева. Наистина силни имена в дизайна от последните 10 години.

Поотделно се занимават с реклама, графичен дизайн, оформление на книги, плакати и още...

Сега се събират в лейбъла PinkOnion за да правят нещо много приятно и твърде специфично - картички.

Но те не са какви да е, напротив - всяка е наистина уникална, създадена от не съвсем традиционен за изработка на картички материал - картон, плаки, кaрфички, плат, корк, дървени пластинки, брокат, пластмасови символи и още всякакви възможни средства.

Сериите, които ще могат да се видят, носят предизвикващи любопитството ни имена като "Love Story", "Red & White", "May", "Scrambled eggs".

И тъй можете просто да видите какво се крие зад розовите люспи на PinkOnion на по питие, а може и да изберете нещо съвсем нетрадиционно за да поздравите близък човек. Както ви е приятно.

Wonder bar е на ул. „6 септември" 38.

Oще: графичен дизайн  картички 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани