Кан, уиски, Де Ниро и красива българка | webcafe.bg
Webcafe

Кан, уиски, Де Ниро и красива българка

Lifecafe
20.05.2011, 16:51 (обновена 21.05.2011, 09:17)

1 от 2 снимки Назад Напред

червен килим, кроазет

В Chivas Salon and Gentleman's Quarter - на втория етаж на хотел Martinez, който се намира на известния булевард Кроазет - дамите могат да бъдат гримирани/фризирани, както и да наемат официални рокли за вечерта в задължителния дрес код - black tie

Ако успее да се срещне с българските пратеници в Кан - актрисата Теодора Духовникова и PR спецът Максим Бехар - председателят на журито на кинофестивала Робърт де Ниро ще получи схема, пресъздаваща петото възможно решение на Аполониевата задача.

Решението е загубено при пожара на Александрийската библиотека и 22 века учени са се опитвали безуспешно да го намерят отново. И така чак до 2011 г., когато 18-годишният български ученик Радко Котев решава задачата.

Духовникова и Бехар ще присъстват в последните два дни от филмовия фестивал в Кан (21-22 май), когато ексклузивният партньор на събитието Chivas Regal посрещa в специално обособената Chivas House звезди от цял свят.

Подборът на гостите се осъществява на принципа key opinion leaders в съответната страна, като този критерий далеч не е достатъчен. Необходимо е всеки един от тях сам да e носител на ценностите на Chivas, като темата за рицарството и модерните му измерения е застъпена в комуникационната кампания на бранда.

На път за червения килим

В Chivas Salon and Gentleman's Quarter - на втория етаж на хотел Martinez, който се намира на известния булевард "Кроазет" - дамите могат да бъдат гримирани/фризирани, както и да наемат официални рокли за вечерта в задължителния дрескод.

На господата пък се дава възможност за традиционно избръсване - и възможност да наемат смокинг.

Chivas се грижи за всичко това преди звездите да бъдат откарани към Palais des Festivals, за да минат по прословутия "червен килим" - за премиерата в събота вечер.

Междувременно Максим и Теди ще снимат, всеки с отделна камера, за да направят авторски репортажи от цялото пътуване.

След прожекцията в събота вечер двамата ще се забавляват на VIP after-party, където ще ще има изложба на фотоси от различните събития на FilmAid

Chivas лансира партньорството си с FilmAid

В четвъртък Chivas Regal представи на специална церемония в Кан своето глобално партньорство с една от най-впечатляващите благотворителни организации в света Film Aid International.

На събитието на булевард "Кроазет" присъстваха основателката на Film Aid Каролин Барън, президентът на организацията Лиан Томпсън и председателят на журито в Кан Робърт де Ниро, който е дългогодишен последовател на каузата на хуманитарната организация.

Чрез разпространението на киноизкуството, нейната мисия е да съживява надеждата в кризисни региони, бежански лагери, както и да достига до социални групи в неравностойно положение по цялото земно кълбо.

Основана през 1999 г. FilmAid работи в тясно сътрудничество с Агенцията за бежанци на ООН (UNHCR) и много други световни хуманитарни организации. Организацията започва дейността си, подпомагайки хората в Македония, които са избягали от домовете си в Косово. После, с подкрепата на ООН - и в Афганистан и Африка.

В момента действа в два бежански лагера в Кения - "Какума" и "Дадааб", където помагат на хората, бягащи от териториите на сражения, въоръжени конфликти или природни бедствия в страни като Судан, Сомалия, Етиопия, Уганда, Руанда, Еритрея и Конго.

В третата година от сътрудничеството с филмовия фестивал в Кан пък Chivas Regal демонстрира ангажираността си към каузите на киното с първото си дарение от $100 000, които FilmAid ще използва за реализиране на свои проекти по света.

И два пръста уиски преди обяд

Преди обяд Теодора и Максим ще бъдат откарани на Chivas Tasting Experience, където, заедно с всички останали звезди, ще имат възможността да дегустират най-висококачествените уискита с марка Chivas.

Oще: chivas regal  film aid  жури  кан  кинофестивал  кроазет  максим бехар  радко котев  робърт де ниро  теодора духовникова  червен килим 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 21.05.2011, 06:44

2 Atanas Tchobanov | 21.05.201106:45

Ето заради такива немаркирани като ПР статии българската журналистика има репутация на лека жена, не само в Wikileaks. Излагате се, колеги!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 28.04.2011, 06:12

1 zmei-kamen | 20.05.201123:26

Излагате се с тоя платен ПР, да го уеб@! Както са Ви го изпратили (материала) безсутиенните каки от офиса на г-н Бехар, така сте го пейстнали в Кафе-то. Имайте малко уважение към аудиторията!
   

оценка

+1 -0

Най-коментирани