Пак се опитват да сменят времето | webcafe.bg
Webcafe

Пак се опитват да сменят времето

zhelyo , Не! Новините
22.03.2011, 15:07 (обновена 23.03.2011, 11:26)
часовник, време

Конспираторите се надяват да върнат нещата по старому без много шум, страхувайки се, че по следите им са тръгнали морални пуритани като Йоло Денев, Мартин Карбовски, Волен Сидеров и Велислав Вуцов...

След смяната на времето в края на октомври миналата година, в която Не!Новините първи и единствени съзряха нередна манипулация, наши източници сочат, че се подготвя новя смяна на времето не тази, а по-следващата неделя, този път с един час напред. По този начин конспираторите се надяват да върнат нещата по старому без много шум, страхувайки се, че по следите им са тръгнали морални пуритани като Йоло Денев, Мартин Карбовски, Волен Сидеров и Велислав Вуцов.

Според силно запознати със случващото се наши западници, правителството готви ответен удар. Трио от дублетни имена - Цветан Цветанов, Трайчо Трайков и техния информатор Яне Янев готвят заедно акция "Хронометър", която да отчете по какъв точно начин ще се случи смяната на времето, кое я предизвиква и в чия полза е това. След това ще бъде сигнализирано в прокуратурата.

Тук трябва да обясним на всички гражданя, че когато някой обяви в публичното пространство, че ще сигнализира в прокуратурата, той има предвид, че ще запали огън пред нея и с одеало ще манипулира дима от него в различни форми. Прокоратурата от своя страна ще мига с червени и зелени диоди за отговор, а сигнализиращият после е длъжен да свирне три пъти с уста, на което прокуратурата отговаря чрез три почуквания бързо и две - бавно. По този начин сигналът е приет.

Очаква се т.нар. "лятно часово време", което неофициално се прогнозира да настъпи на 28-и март, да бъде поредната голяма манипулация срещу цивилизацията на минимоите, към която принадлежим по един, друг или едновременно един и друг начин. 

Едно от решенията на този проблем, казват незнайно защо учени от Мианмар, е да сменим напълно начина, по който отброяваме часовете. Те предлагат "хаотизиране на деня", което се състои в това, например след 1 часa да след 7, после 11, след това 3 и т.н. Така се оказва практически невъзможно промяната с един час напред или назад.

Друго предложение идва лично от Римския Папа, който предлага просто всички да се отдадем на содомия с малки момченца, което не е ясно по какъв точно начин ще разреши проблема, но срещнало огромна, повече от стопроцентова подкрепа сред католическите свещеници по цял свят.

Oще: време  не!новините  прокуратура  трайчо трайков  цветан цветанов  час  яне янев 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 11.03.2011, 06:04

2 Martin 'Matt' Sirakov | 24.03.201100:40

Малко грамотност не е излишна никому, особено на автора.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.08.2010, 11:58

1 Tutankamon | 22.03.201119:18

Смяната на времето е в полза на партия "Новото време" и трябва те да се търсят, като стоящи зад тази конспирация. Намига Усмивка Намига
   

оценка

+0 -0