Шестото чувство на Лондон | webcafe.bg
Webcafe

Шестото чувство на Лондон

Анелия Георгиева
20.07.2017, 13:36 (обновена 28.12.2017, 12:21)
Лондон

Снимка: © Getty Images

Лондон логично притежава репутацията на най-великия, атрактивен и посещаван световен град. Лондон е енергичното, биещо сърце на Британската култура и цивилизация, могъщ метрополис преливащ от богата история и вълнуващо бъдеще.

Столицата на Англия и на Обединеното Кралство владее въображението и вдъхновява хора от всички територии на планетата със своя микс от традиции и ритуали, които дефинират британския дух и носят онова специално усещане за Лондон.

Ето някои от нещата, които правят Лондон това, което е - световна съкровищница. И които всички ние може да използваме като вдъхновение за един по-богат, красив, стилен, секси и отворен живот.

Откривателство и авантюризъм


Пътуването и опознаването на света е един от най-значимите британски ритуали, велика традиция и амбиция, оформила историята и дала начало на модерната човешка цивилизация. Векове наред от Острова са тръгвали кораби с откривателска, научна и военна цел. Техните курсове и екипажи завинаги са променили начина, по който различните култури и общности комуникират.

Желанието за пътешествие и приключение сякаш е програмирано в британската ДНК. Пътуването не трябва да е просто служебно задължение или осмисляне на задължителната лятна ваканция. Пътуването е ритуал, приключение, което оформя характера и разширява светогледа. Открийте и опознайте света по британски.

Сухият хумор


Лондон и цяла Великобритания нямаше да са това, което са без своето особено и отличително чувство за хумор. Тук не говорим просто за разказване на вицове или забавни истории, нито за приятелско шегуване на маса. Легендарният сух британски хумор е културна вселена с уникална рецепта. Това е ритуал с вековни традиции, притежава правила и структура, има собствена естетика. От Оскар Уайлд до „Монти Пайтън" - историята на британските острови е каталог на качествения смях.

Лондонският характер е основан върху самоиронията, сатирата, стилния сарказъм и сухия хумор. Това е ключова съставка от ритуалното британско живеене.

London Dry Gin


А има ли по-изискано и качествено гориво за легендарния сух (dry) британски хумор от един друг лондонски ритуал - хубавият джин. 6th Sense London Dry Gin е символ на тази традиция. Джин, вдъхновен от духа на Лондон. Брандът живее в изтънчен танц между стил и съдържание, въплъщаващ градския начин на живот. Британците са усъвършенствали ритуала на пиене на джин. Коктейлите с джин са цивилизационен комплимент от Острова за останалия свят. През лятото те са просто наложителни. Сезонът идва с императив за аперитив!

Да не говорим, че дори и по софийските барове класиките с коктейли с джин са истински евъргрийн.

6th Sense London Dry Gin е създаден по класическа London Dry Gin технология. Представете си Лондон в бутилка. Символ на автентичния, британски градски дух. Джин с характер, модерен и отворен, общителен и очарователен. Комбинация от високи технологии и достъпност.

6th Sense London Dry Gin е като машина на времето. Пренася ви в стилната епоха на винтидж коктейлите, но с намигване към настоящето. Пътешествието с чаша в ръка ви отвежда при хората, които за знаели истинския смисъл на живота, оценявали са моментите за релакс и наслада. Джин с тоник - рецепта за качествено прекарване, разговор, вдъхновение, приключение...

Както ще забележите от часовниковата кула на бутилката на 6th Sense London Dry Gin времето е замръзнало в 17.50-  точно в този момент, когато свършвате работа и си представяте предстоящите срещи с приятелите и семейството. Спрете, изключете телефона си, затворете компютъра, излезте от офиса -IT'S GIN TIME!

Светът е театър


Откривателство, хумор, джин... ключови елементи на качествения живот по британски. Добавете и ритуалът за ходене на театър и получавате наистина импозантна програма за културно обогатяване. Лондон е глобален артистичен център от столетия. Това е арената на Шекспир, градът на театъра, там където пиесите се създават от материала, от който се правят легенди.

Култивирането на традицията да се посещава театралния салон е особено ценна характеристика на британския дух и нещо, което несъмнено може да бъде прегърнато от всички пора с вкус към градските удоволствия.

Ходенето на музикални фестивали


Последните 60 години са доминирани от великолепните британски рок банди. От Pink Floyd до Rolling Stones, няма друга култура, която да е повлияла толкова много на концепцията за парти, за градско развлечение, за добро прекарване с приятели. Рокът е отворена и обединяваща култура. Ходенето на музикални фестивали е ритуал и рецепта за приключение.  И, разбира се, качествената музика върви идеално с  джин. Лондонските ритуали са по-вкусни, когато се комбинират.

Oще: 6th sense dry gin  london  london sixth sense  джин  лондон  лондонски джин  лондонски фестивали  лондонски хумор  световна съкровищница  шестото чувство на лондон 


Още от Животът

Най-коментирани