Гадни Бели Мъже | webcafe.bg
Webcafe

Гадни Бели Мъже

Миранда
11.08.2010, 17:43 (обновена 14.08.2010, 09:59)
Рибар

Снимка: © Getty Images

По-добре рибар край Кан отколкото рибар в Интернет...

Ето ги, пъплят или клечат някъде из Интернет. В социални мрежи, във форуми... И ви гледат с едно око някъде от чатовете. Можете да се препънете в тях в нета, иначе на улицата ще ги подминете. Или ще сбърчите нос - намирисват понякога. В заведение няма да спрете поглед на тях - освен ако не се скарат със сервитьора или не се изсмеят пресилено високо.

Гадни Бели Мъже. Откъде се взеха? Притеснява ги не ниската им заплата или липсата на пари, а това, че някой друг взема по-голяма или има повече. Според собствения им възглед - абсолютно незаслужено. Те са от хората, които обикновено казват: Да, обаче... И се почва гадна серия.

Като тийнеджъри обикновено не са били популярните момчета в класа. Но са обичали да бъдат в компанията на популярните. Нали се сещате - оня, дето движи с Еди-кой-си. Защото са суетни - но сами по себе си не могат да бъдат известни. Липсва им оная широта и фриволност на добре скроените мъже, които мълчат така, че цялата настръхваш... И с удоволствие би си изгубила ума, съня и щастливите дни.

Гадните Бели Мъже не умеят да мълчат. Нали ако млъкнат, нямат никакъв шанс да ги забележат по какъвто и да било друг начин?

По традиция се притесняват много за здравето си - в смисъл че са още по-страхливи от характерната мъжка хипохондрия.

Комплексира ги неспособността им да поемат риск. Стигнали са - и подминават 40-те, но не са оставили дори драскотина след себе си. Най-големите си битки водят...в Интернет. И/или за да си осигурят хранене два-три пъти на ден.

Жените не се задържат край тях. Освен - отвреме-навреме, за един път секс ("уф, ми не се сещам как се казваше тоя..."). Не ги повтарят. Тяхното (мъжко) обяснение: меркантилни са и не-знам-си-какви, курви, абе гаднярки с една дума. За секса говорят цинично и като многознаещи, защото отдавна не са го правили с някоя нито редовно, нито пък от любов. Да си признаят обратното - никога.

Ако поканят жена на вечеря, толкова дълго се взират накрая в сметката, че ти иде да извадиш и да платиш на сервитьора, който вече е пуснал тънка подигравателна усмивчица. А те още гледат - и смятат наум.

По време на салатата обичат да разправят за състоянията си, не за действията си. Обикновено са настроени романтично - в смисъл жената за тях е плът, но главно блян. Никога не биха признали, че търсят същество, описано само в стиховете на символистите. (Но и никога не биха сътворили нещо толкова гениално като "Безсъниците" на Яворов.) Просто жена от плът и кръв не би ги изтърпяла, освен ако няма основателни причини за това (виж "Защо търпиш мъжа си..." )

Красивите жени за тях по дефиниция са глупави. А те с глупави жени, нали се сещате, не се занимават. Защото искат да си говорят, ама много, стига да има кой да ги слуша. Тоооолкова са начетени, че трябва да прегледате някои заглавия в библиотеката си, преди да разговаряте с тях. А най-добре само да ги слушате. Така се опиват, че доминират. А ако могат и да ви поправят, вече със сигурност получават еякулация.

Мразят капитализма, бизнеса и пр. - защото омразата им е капиталът. Друг нямат. Разбират в детайли обществено-политическото риалити. Само дето не могат да се позиционират в него.

Светът не ги разбира. Той е в краката им.

Жените на тяхна възраст обикновено ги плашат - както и майките им. Правят се на цинични и "видели много в живота" ментори - пред млади и незрели девойки/жени. Нормалните не могат да ги изтърпят дори от скука.

Нетът е идеален щит за хора като тях. Мимикрията им е втора природа. Мимикрията да бъдат рицарите, кралете, лидерите, менторите, които са неспособни да бъдат. Просто отдавна са се отказали да търсят силата вътре в себе си. Проблемът е, че адски им личи, че им се иска.

Опитват се да демонстрират самочувствие - обикновено пред по-слаби от тях или "по-низши видове" като чистачки, продавачи, сервитьори. Но са раболепни пред началници или дори мускулест здравеняк, който ги напсува заради нещо си...

И някои се подлъгват от такива вкусни имитатори. После излизат на вечеря и установяват, че са от Гадните Бели Мъже...

Oще: жени  миранда  мъже  общуване  секс 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 03.10.2011, 18:45

25 Ben Dover | 04.11.201422:37

Отлична статия. Моите поздравления.
   

оценка

+1 -1

Регистриран на: 04.05.2010, 17:10

24 Nessa Tesartir | 04.11.201417:38

* шОвинистки ....


Извинявам се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.05.2010, 17:10

23 Nessa Tesartir | 04.11.201417:29

Никога не съм разбирала, защо хората се обиждат взаимно в полетата за коментар на определена статия.
Не е ли по-лесно, просто да подминем нещата, които са толкова малко свързани с нас и да продължим напред?! Борила съм се с какво ли не по време на краткия си живот, но за какво спорят хората под разни публикации?!
Не Ви е харесала статията? Чудесно! Изкажете мнение, градивна критика, а ако нямате менталния капацитет за което и да е от двете, подминете, моля.
1во - хората пишат за своите наблюдения и възгледи
2ро - са успели да ги изложат достатъчно интересно, за да прочетете статията до края
3то - от къде, по дяволите, знаете, кой колко често прави секс?!
....

За последните няколко часа прочетох действително интересни попадения на различни автори и съм потресена от глупостите, написани като коментари!


Нямате ли личен живот, с който да се занимавате или сили да се срешнете и лично да се карате и обиждате ... без да натоварвате останалите читатели с негативизма и шувинизма си?!?!??!?!?!?!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 11.02.2012, 18:34

22 Silvana | 11.02.201218:45

Много добра статия ,отлично попадение и евала на авторката. Мога само да я аплодирам, но за съжаление е абсолютно права....пълно е с такива загубеняци и нещастници, които чакат някой да им обърне малко внимание, но като видят какъв тъпак и какво недоразумение е и....набързо му бият шута.....хахахах
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 15.05.2011, 18:37

21 amiga | 19.06.201114:43

Хубава статия, с доста добри попадения. Това го доказват злобните коментари на някои читатели от мъжки пол. Фактът, че обиждате авторката, само потвърждава написаното от нея. Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 04.05.2011, 19:03

20 King | 13.06.201123:39

Извод: Авторката има вери хард тайм да си намери богат тъпкач и затова "нежно" е изпапала няколо кофи с лайна за предишния си бад експириънс, тенкю !!! Много щастлив Много щастлив Много щастлив
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 29.03.2011, 21:51

19 Samosval | 01.04.201119:12

Така става, мили дами, когато търсите запознанства в нета. Ако не сте безбожно грозни, по-добре се запознвайте с мъже на живо - барове/купони и т.н.. Ако пък не е много спасяемо положението с външния вид, пробвайте да се слагате на всичките колеги, приятели на приятели, приятели на роднини и с когото успеете да си уредите запознанство. Ако пък сте скарани с родата заради земи край село Гъзобарово, работите като детска учителка и колегите ви са само от женски пол, пък и на всичкото отгоре дружите само с две-три приятелки, които вече са ви запознали с всички ергени в обкръжението си, но не се е получило... вземете си котки. Задължително няколко, тези животни са прекалено самостоятелни и една няма да успее да ви запълни ежедневието.

П.П. Писането на псевдоинтелектуални статии също помага.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 02.10.2010, 10:30

18 Boyan Bonchev | 02.10.201010:48

Явно авторката харесва Гадни бели мъже! Просто си личи, че си пада по този тип мъже. Останалите просто ще бъдат от типа - Ебеж и беж!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.08.2010, 15:45

17 Mo | 22.08.201020:39

Аз пък точно такива мъже не съм срещала Много щастлив ,Миранда, добре е да помислиш по какви места ходиш и с какви хора се срещаш там Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

16 Оня Дето Го Трият | 18.08.201020:32

Тая статия ми звучи като отмъщението на Плажната кифла (оная с дневниците) към мъжете......като се е върнала от морето и е прочела коментарите за себе си.
   

оценка

+1 -0