Находчиво, но не достатъчно | webcafe.bg
Webcafe

Хвани ги, ако можеш

Lifecafe, по Bored Panda
09.09.2014, 17:15 (обновена 12.09.2014, 12:33)

1 от 18 снимки Назад Напред

контрабанда

Защо трябва да декларираш доходи, след като можеш просто да навиеш банкнотите в кифлички?

Всичко, което не може да се пренесе легално през границата - може да се пренесе нелегално. Това е максимата на контрабандиста - онзи смелчага, който се има за толкова находчив, че е готов да напълни която и да е вещ с желаното количество и качество забранено вещество. Този вид хора са готови и безрасъдно да пренесат което и да е животно, защитено от Червената книга на видовете. А това според някои закони е не по-малко престъпление от пренасянето на наркотици.

При пресичането на границата има тарикати, които не се страхуват да напъхат рядък вид гущер в книга, метамфетамини в детска играчка или просто змия в глинено гърне.

Има и такива, които си въобразяват, че могат да пренесат няколко килограма кокаин в миди, запечатани с лепило или да разрежат авокадо, да го напълнят с кока и да го залепят. Ами да, кой ще ти проверява някакво си авокадо! Е, очевидно доста от контрабандистите не успяват да излъжат граничните власти и острото обоняние на кучетата.

Има и такива, които минават границите, но не на държавите, ами на наглостта, като просто пълнят фигурки от дърво или детски играчки (и дори масивна дървена врата с канабис или кокаин - виж галерия), докато други направо произвеждат сладки изделия, които се състоят изцяло от амфетамин.

Изобщо да си граничен полицаи изглежда е доста весел занаят. Върхът на смеха сигурно е, когато попаднеш на умрели насекоми или на импланти за гърди - и двете натъпкани с кокаин. Въпреки че това с имплантите си е често срещан вид превоз на кокаин всъщност - особено сред колумбийските трафикантки.

Oще: амфетамини  граница  контрабанда  митница  наркотици 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани