Нормално ли е зяпането на женски дупета | webcafe.bg
Webcafe

Нормално ли е да ги зяпаш...

Lifecafe , jezebel.com
30.03.2012, 15:03 (обновена 02.04.2012, 12:54)

1 от 7 снимки Назад Напред

дупета

"Има хора, които постоянно се пекат на слънце, показвайки голяма част от тялото си. 90% от тях са жени. Те не правят нищо, за да се скрият"

Няма категорично мнение по въпроса дали мъжете имат право да зяпат женски дупета на публични места - понякога не е проблем, но в повечето случаи е плашещо, а разликата между двете зависи от милион субективни фактори. Някои жени харесват това внимание, а голяма част от тях се държат по сходен начин с мъжете (не че това има значение в случая!).

Но дори и да обявим това действие за престъпление, в един момент всички хора ще се окажат престъпници. Така че стига да се вземат предвид женските мнения и предпочитания (все пак има и жени, на които не би им било приятно да бъдат част от сексуалните фантазии на всеки непознат) и господата да се опитват да се държат максимално цивилизовано, тогава няма нищо лошо да надничат от време на време.

Статия в изданието Globe & Mail, озаглавена "Защо мъжете не могат - и не би трябвало - да спрат да зяпат жените" се опитва да предостави разумни аргументи в защита на мъжките погледи, Според нея, мъжете дори правят огромна услуга на обществото...

Времето

Научен факт е, че когато времето става по-топло, женските дрехи стават по-малки, а когато женските дрехи стават по-малки, мъжете нямат друг избор, освен да наблюдават и анализират всяка част от женското тяло. Скъпи дами, не ви ли кефи идеята? Последния път, в който проверихме, мъжете не можеха да определят какво да бъде времето - това право е запазено само за Майката Природа. Туше.

Жените сами си избират дрехите

Няма нищо лошо едно момиче да кара колело, даже напротив. Но изборът да облече минипола, докато го прави, си е лично неин. Никой не се промъква тайно в женските гардероби, за да замени бурката с минижуп.

Свободата

"Хубавото на момичето, което кара колело по минижуп, е че тя е свободна. Щеше да бъде хубаво, ако всички ние бяхме такива". А сега да си представим автора на тази статия като Джордж Вашингтон, летящ върху орел, който осъществява естествените си нужди върху Осама бин Ладен.

Мъжете са тъжни същества

"В наши дни, когато жените ни превъзхождат във всичко, просто сме доволни, ако почувстваме каквото и да било". Да бе. Може би ако жените предлагаха по-щедра гледка, горките отритнати господа може би нямаше да са толкова агресивни и зажаднели!

Всяка жена е отделна вселена

"Всяка жена те кара да се замислиш, да я анализираш. Надарената 20-годишна брюнетка, която носи яркозелена копринена блуза без ръкави, с която очевидно й е твърде хладно. Дали не е планирала добре избора си? Дали става за партньорка?" Човек да не повярва, че жените са способни да събудят подобни мисли в един мъж. Дами, спрете да карате мъжете да разсъждават върху това дали искат връзка с вас!

Жените не правят нищо, за да се скрият

"Има хора, които постоянно се пекат на слънце, показвайки голяма част от тялото си. 90% от тях са жени. Те не правят нищо, за да се скрият". Ами да, така си е. Ако една жена не иска да я изнасилват ментално по цял ден, тя трябва да си стои вкъщи и никога да не показва нежната си кожа на слънце! Защото всичко в обществения живот принадлежи на мъжете. Жените живеят затворени в къщите си! Там, където е кухнята. Когато навлизат в мъжкото пространство - например обществения парк - жените на практика заявяват "Скъпи мъжки погледи, моля насочете се към мен! Изяжте ме!". Ех, тези глупави жени.

Чарлз Дарвин

"Той твърди, че мъжете се заглеждат по привлекателни жени, защото тяхната красота означава, че са здрави и имат еволюционно предимство пред останалите". Направо си отдъхнахме.

Интелектуалното любопитство. Отново

"Взирам се във всички жени по улицата, независимо от това дали са красиви. Всички те са интересни." Да, те са просто интересни и мъжете само се интересуват от тях. Трябва да сме големи извратеняци, ако си мислим, че в този интерес има нещо сексуално. Защото това въобще не е така...

Само дето си е напълно сексуален

Но в това няма нищо лошо, защото мъжете са много скромни в тази насока. "Аз лично си задавам един много по-простичък въпрос, когато гледам всяка жена: дали тя би спала с мен?" Еха, жените имали избор! Колко великодушно.

Мъжете имат нужда да се почувстват живи

Тъжната истина за мъжете е поднесена с финалния аргумент: "Желанието ни прави тъжни, но поне ни доказва, че все още сме живи. Това е причината, поради която обичаме пролетта толкова много, макар и да продължава твърде кратко". Толкова съжаляваме за всички мъже. Направо е необяснимо как всяка жена не иска да бъде считана за парче месо! Те не осъзнават, че това убива мъжете отвътре. Грешката е тяхна.

Господата да продължават да зяпат.

Oще: дупета  мъже  погледи 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

41 fALLEN | 04.04.201200:34

някои девойки се бъркат максимално. в статията иде реч за зяпане, гледане, заглеждане, метане на белтъци и т.н. никой не е споменавал за подвикване, подсвиркване, свирене, надуване на чалга от караджейката и т.н. простотии типични за средностатистическия селандур уцелил "кьоравото" у софето (примерно).
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

40 Thea Atanasova | 03.04.201214:02

Не това е ония лудия от метрото... Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.07.2011, 13:11

39 Fedar | 03.04.201212:09

9 Thea Atanasova | 31.03.201219:34
Мен днес в метрото един ме огледа от глава до пети, а бях доста облечена... Объркан
---------------------------------

Тоя да не е бил онзи лудия от Витоша?! Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.01.2012, 12:39

38 fata morgana | 03.04.201210:06

@, мнението, което си изказала напълно съвпада с моето.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.01.2012, 16:16

37 bodko | 02.04.201223:15

да нормално е. Лошо е когато станеш незабелижим
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 23.10.2010, 20:21

36 корейче | 02.04.201220:54

Рядко се обличам така, че да е трудно да не бъда забелязана Усмивка И да, знам, че е нормално да ме зяпат всякакви прошляци, но просто споделих, че не ми е приятно. Нормално е и зимата да вали сняг, ама това не променя факта, че на мен не ми харесва.
Когато съм по-нагласена, мразя да минавам през места, на които е пълно с олигофрени. Затова и ги избягвам. Ако все пак ми се наложи, ами изтърпявам го, какво да се прави.
И пак казвам, нормално е мъжете да се заглеждат, няма нищо, ама нищо лошо в това. Нормално е и разни мухльовци да се заглеждат по хубави жени, но още по-нормално е една хубава жена да не търпи просташки изцепки на мухльовци. Не е нормално да крещиш, подсвиркваш, опипваш и т.н. непознати жени. Като ще гледаш, прави го дискретно.
А няма нищо по-жалко от мъж, който те гледа като куче пържолата си. То такъв мъж ще си остане само с гледането и точенето на лиги.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.03.2012, 14:33

35 @ | 02.04.201217:11

Охх, хайде стига сме се правили на ощипани моми! Като жена мога да кажа, че най-големият комплимент за една жена са мъжките погледи (правим все пак разлика, нали, не говорим за ходещите по улиците психопати, от които могат да се побият тръпки като те загледат). Няма нищо ненормално в това мъжете да зяпат жените или пък жените да зяпат мъжете. Кой каквото е показал, знае, ще че бъде видяно, все пак никой не е кон с капаци! Освен това, щом има нещо хубаво за показване съм ЗА да се показва Усмивка..и без това грозните картинки навсякъде са ни ежедневие. Ако някоя жена, обаче, излезе по сутиен и с една мрежичка отгоре няма какво да се оплаква, че я гледат - всички ще я гледат - и мъжете, и жените. Друг въпрос е дали ще предизвиква позитивни емоции или насмешка (тук май зависи основно от това колко време изкарва във фитнеса Усмивка ). Дайте да изглеждаме колкото се може по-добре, да се гледаме и да си се радваме! Кул
   

оценка

+2 -0

Регистриран на: 10.09.2011, 20:56

34 Iratais | 02.04.201214:10

Ванка....зимай мотиката и отивай на бостана. Стига с тия лесни пари в стил прееби другарче. Зимай мотиката и почвай БВП да праиш, че мангусти и пенсионери на тебе чакат. Нема на кой друг.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

33 lele male | 02.04.201213:29

Тъжен Чухме Ванка... чухме... Ай стига вече де!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

32 lele male | 02.04.201213:02

Нормално е - хора сме! Живи сме! Като умра ли да зяпам, мамка му... хихх? Смее се
   

оценка

+0 -0