Репортаж от коледното парти на Левски | webcafe.bg
Webcafe

Репортаж от коледното парти на Левски

VaGro
25.12.2010, 08:32 (обновена 28.12.2010, 12:01)
Батко 1911

Снимка: © колаж на Sportcafe

Миг преди Тодор Батков да извади оригинала на Библията за доказателство и да замени датата 1911 с 0000

19:45 ч.

Гонзо проверява личния състав. Предварително се знае, че отсъстват Лъчо Балтанов и Гара Дембеле. Първият минава със свободен трансфер в изтрезвителното на Севлиево, а за втория положението е по-сложно, защото за правата върху махмурлука му се борят всички районни управления на МВР в Столицата, от едно до девет. На празните столове на Лъчо и Гара има по една огромна синя и (съответно) черна снежинка.

20:00

Конкурс за Мис Мъпет Силикон. В журито са Гонзо с маска на Гонзо, Ясен с маска на Кърмит и Гонзовица с маска на мис Пиги. За победителката е предвидена супер награда - месечен абонамент за луксозните автомобили на титулярите от отбора по маршрута Герена - БИАД/Sin City/Night Flight.

20:50

Коледно-новогодишна синя томбола. Наградите са предварително нагласени, но това се знае само от водещите, поне докато все още са трезви. Голямата награда - оригинална греда от футболна врата се връчва на Бижутера за цялостно творчество.

21:30

Коледно състезание по гмуркане в надуваем син басейн, пълен с уиски. Тази игра е в чест на легендарните гмуркачи на „Левски" -  Ричард Еромоигбе, Юсеф Рабех и Шакиб Бензукан.

22:00

Коледно-новогодишно обръщение на Тодор Батков към подчинените си.

Това е пиков момент в банкета! Президентът показва оригинала на Библията, от който става ясно, че ФК „Левски" е на точно 2010 години!

За доказателство Батков изважда синьо парче от мощите на Исус Христос - първият капитан на „Левски"! Следват бурни аплодисменти и няколко актуални кючека с библейско съдържание. Иван и Андрей също пеят и танцуват, отбелязвайки най-големия си рейтинг досега.

22:20

Влиза Баджеков, облечен като Дядо Коледа, но в синя мантия. На гърба си вместо чувал носи сейф, пълен догоре с коледни премии. По-голямата част от средствата отиват за кампанията по унищожаването на алкохола, вследствие на което се налага преместване в друго заведение, защото в началното не остава нищо за пиене. Това също е по сценарий.

22:50

Тук вече е моментът, в който в сепаретата се пуска настървената глутница на силиконките, моделките, плеймейтките и шаврантийките. По предварителен сценарий, трябва да се стигне до женски бой в синия надуваем басейн, пълен обаче с компот от сливи. За почетен рефер на битките, предварително е подготвена Гонзовица (която и да е тя).

23:40

Избиране на най-добри играчи по постове!

Тук се организират мини-състезания. За вратарите - улавяне на летяща бутилка водка, за защитниците - най-красив шпагат в каса бира, а за нападателите - задна ножица с маслинка от мартини.

23:50

Благотворителност!

Събиране на пари за сини легенди в нужда. В случая - сумата необходима за плащането на гаранциите за Лъчо Балтанов и Гара Дембеле.

Следва мила сцена, когато те се включват на живо от ареста и просълзени вдигат тост за здравето на своите съотборници.

0:00

Чрез конферентна връзка, Тодор Батков се свързва с Ватикана и моли Папата да признае „Левски" за най-стария отбор в света, като в замяна му обещава 1000 безплатни минути към български мобилен оператор - спонсор на сините. Папата казва, че ще си помисли, а на раздяла скандира „Само Левски" на 35 езика. Тук официалната част на сценария свършва и започва свободното пиене и натискане на футболейтки.

Малко преди да си тръгне от банкета, Тодор Батков поставя GPS-и на футболистите си, за да може да ги намери след празниците и доволен се прибира в къщи!

Oще: алкохол  банкет  ватикана  гара дембеле  гонзо  исус христос  коледа  коледно парти  лъчезар балтанов  мвр  мис мъпет силикон  папата  плеймейтки  тодор батков  христо йовов 


Още от Животът

Най-коментирани