Футболейтки - новият български сапунен сериал! | webcafe.bg
Webcafe

Футболейтки

VaGro
22.11.2010, 16:05 (обновена 23.11.2010, 17:07)
Валери, Николета и Алисия

Дон Валери в любовен триъгълник между доня Николета и доня Алисия

Досега във „Футболейтки":

Националът дон Благо се възстановява от тежка татуировка на лявата подмишница. Причината - правописна грешка на татуировчика, написал името Лияна като „Лилана" на древнотатарски диалект. Рехабилитациите се извършват 4 пъти седмично във ВИП-сепаре на фолк-клуб по избор, чрез подбрана чалга-терапия.

По същото време семейната драма между дон Валери и доня Алисия (на Валери донката) се задълбочава критично. Те и двамата се отдават на чревоугодни пороци. Дон Валери се тъпче с калоричен марципан от бакалията на кръшната доня Николета, а доня Алисия пък си хапва от салама в магазина, чийто портиер в далечна Холандия е дон Никито.

Един ден, след обилна закуска с вкусен холандски кекс, натъпкан с омайни водорасли, дон Никито предлага на доня Алисия да потренира с нейните топки, докато дон Валери тренира падане за дузпа върху доня Николета. Така започва една от най-разтърсващите съвременни истории за чувства, пари и силикон ...

В поредният епизод на „Футболейтки", действието се развива в държавата Чалгария, в която футболът е толкова зле, че дори го има в справочниците за ракови заболявания. Негов върховен Император е дон Боби, който вместо корона носи перука и е баща на младия палавник дон Никито.

Върховният император дон Боби проверява елитната си футболна гвардия за приятелска битка с юношите на Сърбия. Всички са в идеален външен вид, шпакловани с гел, украсени с дебели ланци и яхнали „междугалактическа класа" автомобили.

Единствено дон Чавдар е качил някакви си 35 килограма отгоре, но обещава да се поправи, ако го освободят от тренировки за половин година.

Главната действаща „скрита сила зад кадър" в сериала „Футболейтки" е пресата на страната, без чийто неуморен труд този сериал не би бил факт.

Има и специално участие на гост-звезда в сериала. Това е немският „турбо-лавър" хер Лотар, който се изявява с епизодични роли главно по порутени стадиони и нощни чака-рака свърталища, препоръчани му лично от членовете на групата „Рамщайн".

Според изтекла информация от мъртвопиян сценарист на сериала, в предстоящите епизоди дон Благо ще оздравее и след негов пас към съотборник, осъществен чрез подаване с татуировката, изобразяваща точно лявата цица на Дева Мария, дон Благо ще получи подарък от своя президент в съветския си отбор чисто нов БТР с диамантено покритие и вградена златна статуя на Исус на покрива, копие на онази в Рио де Жанейро.

Oще: vagro  алисия  благой георгиев  борислав михайлов  николай михайлов  николета лозанова  плеймейтки  сапунена опера  сериал  футболейтки  футболисти 


Още от Животът

Най-коментирани