На кино вкъщи | webcafe.bg
Webcafe

На кино вкъщи

Mobilecafe
15.05.2013, 17:05 (обновена 18.05.2013, 08:18)

1 от 2 снимки Назад Напред

HT-F4500

Освен с високо качество, системата за домашно кино на Samsung се отличава и с минималистичен дизайн

През последните няколко години в София и големите градове като гъби след дъжд се появиха молове, молчета и молища. Почти всички се хвалят с 2,3,4-измерни кино салони със страхотна картина, мощен звук и много добри карамелизирани пуканки.

Проблемът е, че се наслаждавате на актуалния холивудски блокбастър в компанията на: силно влюбена двойка натискащи се тинейджъри, хиперактивно внуче с хъркаща баба, чаровна млада дама, която си чати по телефона през цялата прожекция и цяла компания, която влиза на 20-тата минута от филма и междувременно вдига половината салон.

Даже и да не се завършен социопат, ще ти се прииска да си останеш вкъщи след няколко подобни (не твърде евтини) премиери. Само да имаше как картината и звукът да са като на кино... Всъщност, може и е въпрос само на едно минаване през щанда на Samsung в любимия ви магазин за черна техника.

Новата система за домашно кино HT-F4500 не е просто „нещо", с което да си гледате Blu-ray филмите. Звукът минава през системата Crystal Amp Plus за двойно филтриране, а картината е с най-високо качество, без значение дали е в модерен формат или е някое DVD - технологията BD Wise се грижи за това. До телевизора стига 2D или 3D FullHD сигнал.

През HDMI ще можете да контролирате и другите си налични устройства с марката Samsung.

В началото споменахме за карамелизираните пуканки. За съжаление, Samsung HT-F4500 няма функционалности, свързани с тях. Все пак, трябва да имате поне една причина да ходите и на истинско кино...

Oще: blu-ray  ht-f4500  samsung  домашно кино 


Още от Животът

Най-коментирани