10 грешки, за които съжаляваме след 30 | webcafe.bg
Webcafe

10 грешки, за които съжаляваме след 30

webcafeLifecafe, по Business Insider
25.10.2016, 14:17 (обновена 03.11.2016, 16:20)

1 от 10 снимки Назад Напред

party

Снимка: © Getty Images

Една от грешките, за които съжаляваш след 30 години, често е, че си живял, "както 20-годишните трябва да живеят". Каквото и да значи това. Всяка възраст е обвързана с определени клишета и стереотипи, които много хора следват сляпо. В крайна сметка няма строги правила. Не е задължително да се размазваш от партита и купони през вечер, за да си имал пълноценни младежки години.

Годините между 20 и 30 са най-динамичните години в човешкия живот. Тогава се случват промени, които определят хода на събитията в бъдещето и човек се превръща в завършена личност.

Каквото посееш в това десетилетие, това ще пожънеш след това. Много често хората не си даваме сметка за огромните последствия от всяко едно решение в това активно време от младостта и залитаме в различни посоки или се отдаваме на безперспективна рутина, след което горчиво съжаляваме, но е късно.

"Не съжалявам за нищо" също е мото на тези луди години, но опитът на по-зрелите доказва, че има много неща, които при малко повече мисъл на време могат да бъдат направени или избегнати, за да построи човек един добър живот занапред.

Разбира се, няма универсални закони. Човек трябва сам да опита, за да знае коя формула е най-успешна при него.

Вижте в галерията 10 от най-популярните неща, за които хората на 30+ съжаляват, когато обърнат поглед назад.

Oще: важни решения  години  грешки  динамични години  кариера  купони  млади  младост  опит  партита  поколението y  семейство 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.