Любовта на живота ти те чака в Тиндър | webcafe.bg
Webcafe

Любовта на живота ти те чака в Тиндър

лебовскиМартин Дамянов
29.08.2015, 18:46 (обновена 03.09.2015, 13:28)
tinder

Едно положително качество на Тиндър е, че те представлява в един константен външен вид и не трябва да се притесняваш за това поне на този етап.

Всички ще съдят външния ти вид. Дори родителите ти ще съдят външния ти вид. Дори хората, които твърдят, че е важна душевността и искат да им говориш за Борис Виан, ще съдят външния ти вид. Ти също съдиш външния вид на хората, защото всички сме програмирани така - да търсим хора, които да харесваме.

Следователно човекът е изобретил инструменти, които да му помагат. Като Тиндър.

Едно положително качество на Тиндър е, че те представлява в един константен външен вид и не трябва да се притесняваш за това поне на този етап. Също така няма шанс да ти сложат в питието наркотик, склоняващ към неразумно поведение. Като например алкохол.

С минимално внимаване няма да бъдеш забелязан от приятели на половинката си, че задяваш други хора. Хората, които задяваш, също няма да си дадат сметка, че задяваш и други хора. Дори можеш да си уговориш среща с всички хора, с които си пишеш, на едно и също място по едно и също време. Ще бъде възболно, но и някак чудесно.

Има нещо срамно да кажеш, че си се запознал с някого в Тиндър. Мен като ме питат от къде се познавате с момичето, казвам, че сме се запознали по телефона и сменям темата. Но като се замислиш, какво пък срамно има. Срещнал си някого, който според теб (и скромната ти преценка) е стойностен човек (докато не развали всичко) - от какво да те е срам. Всички си имаме недостатъци. Дръж си го близо и фак срама.

Понякога хората нагрубяват новите технологии, но и те не ходят с коне на работа, така че това е омраза от незнание и от отказ за разбиране, което е в реда на нещата. В новите технологии няма нищо лошо, както и в старите технологии, както и в ядрената енергия, както и в капитализма и комунизма. Важно е как се използват и вие сте достатъчно умни, за да знаете това.

"Ама такива апликации за телефон развращават младежта." То пък като е настанал един разврат, ще речеш, че по улицата се размятат карантии ден и нощ.

Хората си свалят програмата на телефона с ясното съзнание за какво иде реч. Не е като някой да си я е свалил случайно и изведнъж да се озове в някакъв двустаен в „Надежда" с изненада в душата и гащи на полилея. Първо. И второ, няма много за правене на този свят и без това - изял съм си паничката, написал съм си домашните, остави ме на мира.

Има и други подобни програми. Една от тях се казва badoo. Там е още по-населено. Да не говорим за фейсбук и туитър. Истината е, че човек ще търси да си хареса другарче, дори да живее в буркан на Луната. В крайна сметка държави по света легализират проституцията, ние за една програма ще се правим.

Освен това никой няма да си каже: "Леле, чиче Гоше има много против Тиндър, стой да си го изтрия, щото чиче Гоше е против." Мнението на чиче Гоше няма тежест, какво да правиш.

В Тиндър можеш да намериш преспокойно "любовта на живота си". Най-вероятно няма да е точно така, най-вероятно, защото и ти не си цвете за мирисане, а кълбо от неразтълкувани и безпочвени емоции, но за можене - можеш.

Новите технологии постепенно стават само технологии, така че един ден нищо чудно децата ви да се гордеят с вас, като им кажете къде за първи път видяхте другия им родител. Може да ви питат дори какво им написахте за начало на разговора, защото се оказва, че това е голям филм за много хора.

Аз лично използвам "Привет" - звучи усмихнато, приятелско, приветливо, не е тъпо и импотентно като "здравей". После се представям, за да се установи някаква близост и за да изглеждам възпитан и после според зависи - работим с материали на клиента.

Засега не работи много добре. Засега! Един ден ще ми се получи и ще ви гледам изненаданите физиономии тогава! Ще ги гледам със своята изненадана физиономия.

Добрата новина е, че можеш да си намериш половинка в Тиндър. Лошата новина е, че половинката ти е човек, който ползва Тиндър.

Oще: tinder  връзка  жени  запознанства  любов  мъже  приятелство  секс  тиндър 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 13.04.2014, 16:09

2 Bulgarski_Colombiec | 30.08.201516:39

Аве аз не искам Смарт Фони ве .... Старите си ги харесвам повече!!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 30.08.2015, 11:25

1 Емилия Драгомирова | 30.08.201511:26

Хаха имам си нов любим автор :) И аз съм в чудене все още за Тиндер, но за сега ме спира последното изречение от статията хаха :)
   

оценка

+2 -1

Най-коментирани