И грозните имат право на секс | webcafe.bg
Webcafe

И грозните имат право на секс

Lifecafe, по nerve.com
09.03.2013, 21:52 (обновена 13.03.2013, 08:07)
Sex

Снимка: © Getty Images

Те са точно като нас...просто не са толкова красиви

Елитните медии редовно биват затрупвани от пресрилийзи. Голяма част от тях са стандартни неща на сексуална тематика: розови романи, интервюта с порнозвезди, предложения за брак и какво ли още не. От време на време изниква нещо наистина изключително - което или предизвиква екзистенциална криза сред представителите на бранша, или е подходящо за материал за скечове на Иво Сиромахов.

Понякога обаче има и просто странни неща, като пресрилийза от мъж на име Ланс Мениън. Г-н Мениън иска да положи основите на празник на грозните хора. Сексуален празник. И го нарича "Официален ден на правенето на секс с грозник".

Откъс от въпросния пресрилийз гласи: "Познавам много грозни хора. Те са точно като нас... просто не толкова красиви. Някои от тях дори не осъзнават, че са грозни, което е лошо. Други пък го осъзнават, което е още по-лошо. Те са добри хора, просто имат кофти гени, и лично на мен ми е писнало останалите да се отнасят с тях, сякаш са хора втора класа, просто заради някакви физически недостатъци. Тук няма да изброявам безбройните пъти, в които това се е случвало, защото искам да създам движение в подкрепа на грозните и да се съсредоточа върху позитивните им аспекти."

Виждате ли сега? Ланс познава много грозни хора, значи няма никакъв проблем, че се е захванал с тази кауза. И той напълно ги подкрепя - стига да не говорим много за това какво точно означава думичката "грозен".

След като изчетохме целия пресрилийз, изникнаха стотици въпроси като "Защо?", "Как" и "Абе този бъзика ли се нещо?" Затова потърсихме отговорите им от самия Ланс. Очакваше се, че той ще е поредният егоцентрик, който търси индиректни начини да се подиграва с грозните, ала всъщност Ланс е напълно сериозен в намеренията си (тоест решен е да организира ден, в който грозни хора да правят секс с красиви), а и разполага със солидна доза чувство за хумор.

По-долу можете да видите отговорите му на нашите въпроси. Ироничното в случая е, че макар да е човек, който предлага официален празник, основаващ се на външния вид, Ланс отказва да предостави своя лична снимка.

И така, нека поговорим за "Официалния ден на правенето на секс с грозник".
(смее се истерично)

Толкова ли е смешно?

Ами когато го казвате на глас, да.

Значи никога преди не си го изричал на глас?

О, изричал съм го, само че всеки път става все по-забавно.

Какво породи идеята за този празник?

Започна като поредната глупава идея, обаче постепенно набра сила. Мисля, че това се дължи на двойнствеността на проблема: да можеш да се присмиваш на повърхностното естество на нашата култура, но същевременно да се надяваш, че това ще генерира известен интерес, така че на някой грозник може би пък ще му се отвори парашутът. От гледна точка на тези два фактора идеята изглеждаше като нещо, което си струва да бъде доразвито.  

Мислиш ли, че грозните хора могат да се уредят със секс и без да има специален празник за това?

Абсолютно. Обаче обикновено го правят с други грозни хора. Ако погледнете в мащабен план, от гледна точка на обществото, "краставите магарета" наистина се надушват. Грозните хора чукат грозни хора, супермоделите чукат супермодели. Можем цял ден да си говорим за ползите от това да правиш секс със супермодел, но мисля, че доста грозни хора остават недооценени по този начин и би било много полезно за всички нас ако те имаха по-голяма възможност да правят секс с някоя прекрасна жена или мъж.

Как решаваш, че някой е грозен?

Не говоря за такива, които са леко грозноватички. Всички сме виждали хора, които са наистина прекалено грозни. Всичко започна с едно меме, което видях във Facebook, на едно момиче, на което нищо не й беше наред. Криви зъби, голям нос, косата й изглеждаше сякаш е бръкнала в някой контакт.

И все пак тя се усмихваше и изглеждаше щастлива, така че предполагам именно тази двойнственост ми е направила впечатление. За предложения от мен празник ще имаме предвид хората, които са наистина-наистина МНОГО грозни.  

Преди правил ли си секс с грозна жена?

(Смее се) Шегувате ли се? Да. Но вярвайте ми, накрая тя съжаляваше повече от мен. Всъщност аз самият не бих се сложил в категорията на моделите. И аз съм като повечето хора, които се поглеждат в огледалото и опитват да убедят себе си, че не са "традиционно" грозни. Нека просто кажем, че на вратата ми не чукат супермоделки.

Значи ако наистина съществуваше такъв празник, ти щеше да си от облагодетелстваните?

(Смее се.) Да. В никакъв случай не бих могъл да твърдя, че правя услуга на когото и да било, ако правя секс с него. В крайна сметка мотивацията за целия празник се основава на напълно егоистични причини.

Мислиш ли, че грозните хора правят по-добър секс от красивите?

Мисля, че това важи само при жените. Според мен грозните мъже не се справят добре в секса, защото нямат толкова опит. Имам предвид... пускаме се с големи намерения, но липсата на познания за женската физика и преждевременната еякулация не са просто митове, а са реални проблеми. Жените, от друга страна, винаги са по-склонни да дават удоволствие.

Какво мислиш за шума около сериала "Момичета" и Лена Дънам, която в един от епизодите прави секс със "неподобаващо" красив за нея мъж?

Не се опитвам да сложа началото на някакво социално движение. Повярвайте ми, мотивиран съм най-вече от егоистичното желание да накарам някой супермодел да спи с мен. Но определено провокирането на този тип разговори, както е с "Момичета", води до задаването на въпроси като "Какво всъщност е красотата?" и "Дали не сме прекалено съсредоточени върху медиите и тяхната мания по красотата?"

Тъй като правиш това, за да може красиви момичета да правят секс с теб, как ще накараш хората реално да участват в твоята инициатива? Ако си красив човек е лесно да започнеш веригата, обаче като "грозен" човек, как ще накараш хората да правят секс със теб?

Истинският проблем ще бъде да се идентифицират хората, които ще участват в този празник. Една идея е това да стане чрез някакви цветни ленти, или пък определени барове да организират тези събития, защото това може да се случва в абсолютно всеки един ден.

Не мисля, че красивите жени осъзнават влиянието, което могат да окажат върху един грозен мъж, ако правят секс със него. Мисля че началото на тази инициатива ще бъде много трудно. Докато си говорим, вече обмислям дали да не изпратя предложението си на някои модни агенции, за да видя дали не мога да убедя някои от моделите в тях да вземат участие в инициативата, просто за да задвижим нещата.

Но наистина ли искаш някой да се "примири" с мисълта, че ще прави секс с теб? Как би се почуствал, ако знаеш, че някой прави секс с теб само защото си грозен?

(Смее се.) Ако бяха някакви нормално изглеждащи обикновени хора, вероятно много щях да се разкайвам за постъпката си, но ако е супермодел, надали ще ми пука так толкова много. Това не се прави с цел връзка, а за да се почувстваш по-добре, че си успял да "завоюваш" някой, който има по-висок социален статус от теб. Всъщност мисля, че повечето грозни хора биха изхвърлили някой красавец от леглото си само за да си погъделичкат егото.

Значи, ако някой супермодел прави секс със теб, ти би я изгонил от леглото си след това, само за да почувстваш превъзходство над нея?

Не, казвам, че е възможно да ми се прииска да направя това. На практика обаче сигурно бих се държал като пълен загубеняк и щях да я моля да остане, докато тя сама не реши да излезе от живота ми. Но надеждата ми е, че до края на втория Официален ден за правене на секс с грозник ще съм преодолял това, а след още 2-3 такива изживявания вече въобще няма да се впечатлявам, че правя секс с модел на Victoria's Secret, защото това ще бъде нещо съвсем нормално за мен.  

Значи крайната ти цел е да свикнеш с това изживяване?

Ами да. Не съм мислил много точно в тази насока, ала всъщност нещата стоят точно така.

Oще: грозни хора  красота  секс  супермодел 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 17.11.2010, 12:35

16 vanko | 12.03.201316:34

"И грозните имат право на секс..." И тъпите имат право да пишат... и да ни занимават с ограничеността си Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 17.09.2010, 22:51

15 panopsihikum | 12.03.201308:42

Недйте така бе, хора, всеки има право на секс...ама с презерватив, та да не се размножава Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.11.2010, 01:52

14 pueblo | 11.03.201323:11

Смее се Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 31.01.2011, 11:28

13 TheSpider | 11.03.201315:17

Искате май да ударите бизнеса на проститутките, нали?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.08.2010, 11:53

12 Frida | 11.03.201310:17

че кой ги лишава от това право?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.09.2012, 03:19

11 Harry Krup | 11.03.201301:49

Всички жени са красиви след втората бутилка мастика.От опит го знам.Но в трезво само порно артиските.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.11.2010, 16:52

10 Thea Atanasova | 10.03.201323:55

Грозните са точно като нас красивите, само дето са по-грозни. Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.10.2010, 15:30

9 Krasimir Kovachev | 10.03.201322:34

....те са точно като нас... кои сте вие и как се определята като такива? Бесен
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 08.11.2010, 16:29

8 MaminSin | 10.03.201320:57

Грозните имат единствено право на мастурбация с красивите, освен ако не са богати muhihihihi
Ако са богати, имат всички права.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 24.02.2013, 18:11

7 The winner | 10.03.201320:12

Живота, простете е стара и скучна пачавра,
А аз съм клиент в долнопробен вертеп
Ще легна и тоя път с нея, макар че не струва
Да пием за всички красиви жени, Сганарел!

Да имаш красива жена е опасно безумство,
По-страшно от стъпки във тихата нощ пред разтрел,
Дори да ми сложат въжето - последната дума ще бъде!
Да пием за всички красиви жени, Сганарел!

Разправят, че всички жени си приличат,
Това го е казал фелфебел със ум на петел...
Единствено ГРОЗНИТЕ могат до смърт да обичат,
Да пием за страстните, грозни жени, Сганарел!

Не вярвай когато Жена се кълне, че е вярна,
Нима би повярвал на дявол с пришити крила,
На всеки от нас някой ден ще му сложат рогата,
Да пием за нашите и не само наши Деца!

Най-мръсната дума във моя живот е Венчавка,
По-мръсна от гибел в неравен среднощен дуел,
Дочуеш ли Менделсон бягай във друга държава,
Да пием за своя свободен живот, Сганарел
   

оценка

+2 -0

Най-коментирани