Страстна нощ с финал в районното | webcafe.bg
Webcafe

Страстна нощ с финал в районното

Webcafe по Repubblica
06.12.2016, 14:40 (обновена 10.12.2016, 10:52)
8768567

Това се случва на двойка мъж и жена, около петдесетгодишни, живеещи, близо до Рим. Вместо вечер на удоволствията, те завършват нощта с обвинения за хулиганство, нанасяне на телесни и материални щети.

Трябвало да бъде гореща нощ под знака на падащи табута, но всичко завършва в участъка. Това се случва на двойка мъж и жена, около петдесетгодишни, живеещи, близо до Рим. Вместо вечер на удоволствията, те завършват нощта с обвинения за хулиганство, нанасяне на телесни и материални щети.

Действието се развива в Кастели Романи, а главните герои са съпруг и съпруга, които без да знаят се озовават в една и съща вила за суингъри (размяна на сексуални партньори). Поради объркване те се оказват в една и съща тъмна стая, където трябвало да се срещнат с непознатите си партньори.

Семейството, мъжът, представител на матраци, легла и дивани, а тя - домакиня, живеещи в покрайнините на Рим, били в криза.

Отношенията между двамата били напрегнати и тя от двайсет дни вече живеела в дома на сина и снаха си. Именно в техния квартал, 59-годишната жена, се запознава с мъж, с който се харесват и решават да отидат във вила за суингъри в близкия град Арича. Далеч от мястото, където живее, жената се надявала да прекара една страстна нощ на забранени удоволствия в стая, пълна с огледала и секс играчки.

На входа на вилата, както е по правилник, дават на жената номер за стаята.

На същата процедура е подложен и приятелят й, който трябва да получи същия номер стая, за да се съберат на тъмно с маски на лицата. Вследствие на объркване обаче, листчето с номера на стаята попада не при кого да е, а при законния съпруг на жената. В качеството му на представител на матраци, законният мъж често работел с вилата, а освен това и бил клиент на импровизираното любовно гнездо.

По време на злополучната вечер човекът решил също да се позабавлява и да остане в къщата, неподозирайки че може да се натъкне точно на жена си.

Атмосферата се нажежава за броени секунди. Когато вижда мъжът да влиза в стаята, жената веднага разбира, че това не е новият й възлюбен, а съпругът й. Дамата решава да заключи вратата и да му даде да разбере. Между законните съпрузи избухва ожесточена караница.

Жената вика на помощ сина си като му се обажда по телефона. Стига се и до бой, вследствие на което обзавеждането в стаята е напълно унищожено. Счупени са стъклени бонбониери, както и осветлението с червени светлини, пригодено за случая. Спукан е бил и водният матрак.

За да стане екшънът пълен, към караницата се присъединяват нейният приятел и други посетители на дома. Резултатът е въргал с участието на още петнадесет души. Накрая се намесва и полицията.

Силите на реда си проправят път между двойки в оскъдно и странно облекло, а 15 души заминават директно към участъка. Скараните съпрузи и синът са обвинени за нанесените щети във вилата. Междувремнно жената и съпругът й подават взаимни жалби един срещу друг за нанесения побой.

Те със сигурност обаче ще се видят в съда и за разглеждане на молбата за развод.

След изпълнената с крясъци и юмруци нощ, жената веднага се обръща към адвокати. Хард срещата я е убеждава, че иска окончателно да се раздели със съпруга си.

 

Oще: вместо партньора  историята на двама суингъри  намерила съпруга  рим  суингъри 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 27.11.2013, 19:18

1 Nikkor | 07.12.201612:39

"Вследствие на объркване обаче, листчето с номера на стаята попада не при кого да е, а при оригиналния съпруг на жената."

"ОРИГИНАЛНИЯТ СЪПРУГ" ???

Бе хора вие български език и литература учили ли сте?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани