Мотокрос в мола | webcafe.bg
Webcafe

Мотокрос в мола

Lifecafe
11.06.2013, 10:47 (обновена 11.06.2013, 11:46)
Xtreme Freestyle Motocross show 2013

Xtreme Freestyle Motocross show 2013 ще се проведе в Сердика Център на 14 и 15 юни

Първото в България екстремно Freestyle Motocross шоу ще събере почитателите на силните усещания на 14 и 15 юни в Сердика Център. Адреналинът и акробатиките на ръба на човешките възможности ще се пренесат от големите състезателни арени в столичния търговски център.

Стартът е от 16:00 часа в петък, 14 юни. Тогава ще има ВМХ, МТВ, FMX шоу на голямата ротонда на ниво -1. На следващия ден купонът започва още в 11:30 часа с музика и DJ. След тях има още състезания, батъли и пърформанси.

Високи скорости, ръмжащи мотори, спиращи дъха салта и скокове са само малка част от впечатляващата програма. Xtreme Freestyle Motocross show 2013 обещава зрелищни фрийстайл скокове и акробатични изпълнения, подготвени специално за събитието.

Едни от най-добрите „летящи" пилоти в света, Nick Franklin, Alex Porsing, Zdeněk Fusek, Újvári Bobó Boldizsár, Vilibald Vítek, Tomáš Zeid, Ladislav Klauz, Damjan Siriški вече са в трескава подготовка на екстремните изненади пред българската публика. Само в Сердика Център ще може да получите и автографи от най-добрите в спорта.

А за най-големите фенове сме подготвили и специална игра във Facebook страницата ни - вижте я, харесайте я и спечелете маниашка Go Pro камера.

Шоуто ще бъде подобаващо закрито с афтърпарти.

Oще: xtreme freestyle motocross show 2013  мотокрос  сердика център 


Още от Животът