Да работиш в луксозен секс-магазин | webcafe.bg
Webcafe

Да работиш в луксозен секс-магазин

webcafeLifecafe.bg, Лариса Фам, Vice.com
29.09.2015, 17:15 (обновена 05.10.2015, 15:18)
секс шоп

Снимка: © Getty Images

Тук хората правят всякакъв вид самопризнания. Сексът не решава житейските проблеми, но по-добрият секс прави живота... ами, по-добър

Два часа на обед във вторник няма как да е час пик за пазаруване на дилдо в Парк Слоуп, но явно жената пред мен е поела на мисия.

Тя е някъде на около 40. Кестенява коса, вързана на опашка. Стилът й е нещо по средата между майка в екип за джогинг и бруклинчанка с ежедневни дрехи. Има нервен и енергичен поглед.

Тя се насочва към щанда, където аз, току-що отворила (за пореден ден), все още броя парите:

"Имам връзка", обявява тя на един дъх.

"Ами... поздравления", отговарям аз.

"Това е най-доброто, което съм правила в своя брак", заявява тя.

Работя в луксозен сексшоп, наречен Please.

Отворихме през март. Продаваме продукти за грижа за тялото, книги, ароматни масла, свещи и много интимни играчки. Предлагаме и някои по-"хард" стоки, но също и предмети, достатъчни, за да забавляват дилетантите: щипки за зърна, флогъри, ограничители и въжета.

Собственичката - Сид, е медицински професионалист, посветил се на сексуалната просвета и прозрачността. Тя ми изнася бодра, седемминутна мотивационна реч всеки път, когато се обажда на телефона на магазина.

Магазинът е добре осветен и достатъчно лъскав, за да бъде бъркан често с по-традиционен бутик, а дрескодът е простичък: нещо черно и тясно, допълнено с бондаж каишка.

Работата ми е проста. Мисля за нея като за помагане на хората да намерят удоволствието.

Хората идват, защото искат нещо: по-щастлив брак, по-здрав член, по-добър оргазъм. Но в повечето случаи не знаят как да го открият.

Тогава се намесвам аз.

Жената с извънбрачната връзка обикаля из магазина, взема играчки в ръце, включва и изключва. Оставям я на спокойствие, докато броя дребните в касата, но усещам, че търси нещо. Спира се на чифт белезници - доста стандартна покупка, но от тези, които препоръчвам на хората, които имат интерес да опитат нещо ново.

Но по всичко изглежда, че тя видимо желае нещо... повече.

Тя също търси онова, което всички, които идват тук желаят, независимо дали го казват в прав текст или не: новото най-добро нещо, напълно неоткрит начин да си доставиш удоволствие.

Формата, която това удоволствие може да има е неясна и аморфна като сън. Това са фантазии, подхранвани от видеа в PornTube, това е желание за секс - дотолкова необуздан и див, че да нямаш думи да го изразиш.

Хората искат да изгубят съзнание - не винаги са сигурни как, но го искат. Случвало ми се е някой да влезе и да пита: "Кое е най-доброто?".

Очакват аз да знам.

"Искам нещо много специално", казва ми тя. "Нещо, което не съм правила със съпруга си. Нещо ново".

"Кажет ми по-подробно какво ви интересува", отговарям.

В сексшоповете хората правят всякакъв вид самопризнания. В крайна сметка аз съм само любезната продавачка, която може и никога повече да не видят (въпреки че имаме и доста редовни клиенти).

Но когато говорите за секс, обикновено говорите и за доста други неща.

Хората ми разказват за първия си път, за партньорите си, за надеждите и страховете си. Те споделят какво ги плаши и какво им се иска да не харесваха.

Най-често ми казват какво искат - какво винаги са мечтали да пробват, за какво винаги подсъзнателно са си мислили, но никога не са могли да го постигнат.

Така че ставам техният изповедник, най-добрата приятелка на техните приятелки и дори тяхната най-добра приятелка.

Кимам в знак на съгласие, докато говорят. Слушам техните признания и ги карам да се чувстват комфортно и в безопасност. След което, в идеалния случай, им продавам нещо, което ще им даде това удоволствие. (Често това е обикновен вибратор Picobong).

Това е специфично американско решение на специфично американски проблем.

Сексът не решава житейските проблеми, но по-добрият секс прави живота... ами, по-добър.

С жената преминаваме през списъка с неща, които не иска да прави с новия си партньор: без пегинг, без DP (двойна пенетрация), без пръстени за член, без восък.

Разочарована съм, но съм решена да й помогна, така че се разхождаме из магазина заедно. До маса поставена близо до витрината с лубриканти, тя взема демонстрационния модел на njoyPure Wand, преценявайки го като тежест.

Това е близо килограм неръждаема стомана, извита перфектно за стимулация на g-точката.

"Какво е това?" пита тя, учудена от голямата тежест.

"О, това е Pure Wand, чудесно е", изпадам във възторг. "Жените скуиртват с него. Случвало ли ви се е досега?"

Очите й се озаряват.

"Не", казва тя, донякъде обидена, че не й се е случвало. (Всички са такива, след като научат, че е възможно да постигнеш друг вид удоволствие).

"Искам! Как работи? Как се използва?"

Работата в магазина означава, че съм свикнала ентусиазирано да изобразявам жестомимично сексуални актове, и демонстрирам с удоволствие Pure Wand.

Държа я в едната ръка и обхващам въздха с другата, движейки играчката ритмично напред-назад, все едно правя секс с жена-призрак.

"Тежестта означава, че усещането е силно дори и с леко движение", обяснявам аз. Тя изглежда заинтригувана. "И е извито така, че да докосва g-точката по перфектния начин".

Тя веднага решава да го купи, така че й го увивам и тя плаща сметката, която е почти четирицифрена сума.

Но доколкото за нея това сега е ключът към щастието й, тя ни най-малко не се стряска. "Благодаря ви много".

"Върнете се и кажете как е било", отвръщам аз.

Всъщност се шегувам, но след няколко седмици тя наминава през магазина да мe информира, че е било чудесно.

И поне за миг наистина преливам от гордост.

Има някаква странна интимност, която човек изгражда с всеки нов клиент, интимност, за която не можеш да бъдеш подготвен или обучен.

Продуктовото обучение е лесно, дори малко скучно: има много начини, по които различните играчки могат да бръмчат, да се извиват и да правят тласъци, и още повече неща, които могат да бъдат накарани да извършват.

Насърчават ни да боравим с играчките, за да знаем как работят, така че когато постъпих на тази работа, включих всички вибратори и пробвах всички вариации на пулсации, докато пръстите ми не започнаха да вибрират постоянно.

Стискала съм повече дилда, отколкото повечето хора ще докоснат през целия си живот.

Това е нещо важно - да знаеш какво е усещането, така че да можеш да го обясниш на някого и да прецениш дали и той желае да го почувства.

Понякога интимността е чисто физическа.

Около три-четири пъти дневно - повече, ако денят е натоварен - извършвам това, което обичам да наричам "Великия тест на лубрикантите", което е точно каквото бихте очаквали предвид названието му.

Много хора идват в магазина, търсейки лубрикант, след като най-после са научили, че Astroglide е пълен със странни химикали, а вазелинът е дори още по-неприятен.

"Какво е най-доброто?" питат отново, сякаш мога да отгатна тяхното желание. "Ами, да изпробваме някои", казвам аз.

Винаги задавам няколко въпроса.

Гъст или рядък? Воден или силиконов? (Първият е съвместим със силиконовата повърхност на повечето играчки, но изсъхва по-бързо; вторият издържа повече, но оставя мазно усещане).

Понякога има алергии и чувствителност, за които също трябва да се внимава. После - това е най-странната и интимна част (и никога не спира да бъде странна или интимна) - изстисквам малка капчица лубрикант на дланта си и капчица лубрикант върху тяхната.

"Почувствайте го", казвам, прокарвайки върха на пръста си по дланта си. Някои са хлъзгави, някои лепкави, няколко - мазни.

"Втрийте го. Харесва ли ви този? Ами този? Какво ще кажете за този?" Подавам на клиента кърпичка, за да избърше ръката си и преминаваме към следващия.

Последно предлагахме дванаседет различни лубриканта, така че Великият тест на лубриканти може да отнеме доста време.

По-често обаче интимността е емоционална.

Понякога се чудя дали хората, които идват в магазина, търсят просто някой, с който да поговорят. Сред признанията, които чувам са:

"Винаги съм искал да пробвам пегинг", "Гаджето ми ме върза снощи и ми хареса", "Имате ли някакви книги за... аналния секс?"

Хората ги изричат с колебание, със затаен дъх, сякаш са чакали целия си живот, за да кажат на някого - и този момент е настъпил.

Така, какво ви е нужно? Чудесно, ами да, продаваме въжета. Разбира се.

Преди няколко седмици в магазина влезе възрастен мъж.

Трябва да беше на повече от 70 години. Когато влезе, сърцето ми спря за миг - понякога идват разни странни типове и досадници, а трикът е да ги изгониш още преди да са влезли. Но после ми каза каква е неговата история. Беше разведен. Имаше нова приятелка, убийствено красива жена на 65. 12 години по-млада! Тя също беше разведена.

И той искаше да я накара да се чувства добре; да бъде нежен с нея, но не знаеше откъде да започне.

Трябва да сме говорили поне час. Разходих го из магазина, като задаваше въпроси за всичко - ограничителите, страпоните, десетките други играчки, които предлагаме.

Учудваше се на всяко ново откритие: "Не мога да повярвам, че може да се прави секс по толкова много начини", каза ми той, с доловимо учудване в гласа му. Той беше от генерация, където порното е било женомразско или изобщо е липсвало; освен това бе служил във флота, където всички мъже са били - и това са неговите собствени думи - абсолютно отвратителни, когато става дума за жени.

Затова му разказах за всички начини, по които нежността може да се появи и той ми разказа колко много обича тази жена.

Как тя е невероятно прекрасна, божествена, истинска кукла, и той се бои да не я изгуби.

И докато разговаряхме - докато му обяснявах неща, показвах му масажните масла, свещите, перата за гъделичкане и дори колекцията от еротични материали, която е предвидена за хора на негова възраст - можех да усетя как светът му се разширява.

"Не знаех, че е възможно", заяви той. "Вие знаете толкова много за тези неща".

"Това ми е работата," отвърнах аз.

В крайна сметка му продадох вибратор - това си хареса той като подарък за нея. Избрахме простичък такъв, с мек корпус, само с една скорост и на батерия.

Опаковах го красиво и го завързах с панделка. Той беше възхитен, поразен от възможността за подобна нежност. И преди да си тръгне, ми благодареше многократно. За малко да се просълзя.

Любовта не е мъртва, искаше ми се да оповестя, но вместо това просто туитнах за случката.

Подобно на повечето неща в света, сексът обикновено е компенсация за нещо друго.

Проблеми в брака, липса на самоувереност, тревожност, финансови проблеми, каквото и да е, то се проявява в секса.

И го чувствам предварително в работата си - това желание да бъдеш по-добър, да поправиш нещата, да направиш така, че те да проработят. Хората идват с толкова много надежди, толкова много мечти; те са уязвими, затов се опитвам да им отвърна с подобна уязвимост и от своя страна.

Знам, че да продам на някого дилдо не решава всичките му проблеми.

Но, кълна се - понякога помага.

Oще: дилдо  играчки  лубрикант  лубриканти  секс  секс забавления  секс играчки  секс магазин  секс услуги  сексшоп 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 25.08.2014, 09:51

2 Verche | 02.10.201513:14

Просто се разплаках от вълнение... Веба, искам още такива трогателни изливи!!! Следващия път може да бъде за продавач в магазин за риба или строителни материали, там хората също споделят драмите си...
- Имам нов приятел... много искам да е щастлив с мен... едно блокче итонг и малко пясък и ... животът започва отново!!!
- С жената решихме да пробваме нещо по-така, как му се викаше... ей онова дето се яде сурово и ти става...
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 08.01.2015, 18:13

1 Seth Betruger | 02.10.201506:37

Дали преводача" скуиртва", докато си чете произведението?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани