За дамите и... кифлите | webcafe.bg
Webcafe

За дамите и... кифлите

Rowan
19.07.2011, 13:04 (обновена 28.11.2013, 12:05)
Две жени

Логично за мъж на моята възраст, най-подходяща партия са дамите по към 30 и мааалко отгоре...

Водя се средностатистически българин, с всичките предимства и недостатъци на човекоподобните същества от мъжки пол, обитаващи нашите ширини. Ръст - среден, телосложение - по-скоро слабо, възраст - средна (между 30 и 40, но повече към 40), работя... да кажем прилично платена работа, обличам се спортно-елегантно (каквото и да значи това, но така са ми казвали), малко нещо имам - един брак зад гърба си, че и дете ми се води на мое име, поне по документи.

Леле, дотук замяза на профил в "Елмаз", но не е, защото съм анонимен и винаги ще остана за вас анонимен. Това е само за представянето ми, да не кажете, че се целя високо. Като почти всяко човешко същество, логично изпитвам вътрешна, понякога и ясно очертана през панталоните или дънките външна потребност или необходимост от контакти с индивиди от противоположния пол.

И тази ми потребност ме кара да осъществявам контакти с тях - първоначално визуални, при срещане на интерес от другата страна преминават във вербални и т.н. по добре известния ви ред на нещата.

Дали съзнателно или не, но интерес в мен предизвикват предимно добре оформените, емоционални и преминаващи фейс контрола ми жени без деца (за последния критерий мога да напиша дисертация). Но тук се наложи с времето и контактите още един показател - възраста им.

Казвам "наложи се", защото нямам навика да си подбирам партньорките като дрехи в мола, по марка, размер, дата на производство и т.н., или ме привличат, или не. Логично за мъж на моята възраст, най-подходяща партия са дамите по към 30 и мааалко отгоре, но противно на тази логика и до ден днешен съм нямал честа и удоволствието да пообщувам по-продълително с такава. И тези дни се замислих - защо.

Ще ви споделя "искрено и лично" какво в тези дами ме отблъсква. Безсмислено е да описвам подробно физическата непривлекателност на запуснатите такива, гордо разхождащи и щедро показващи паласки, коремчета, целулит, следи от груби изяви на кварталната козметичка и прочее. Те могат да предизвикат в мен само съжаление и нищо повече.

Бегло ще спомена, за да не се обидят, че направо ги пропускам, емоционално амортизираните от дълга редица селски бекове жени, виждащи в мен човека, който да им реши житейските проблеми, тъжни, а понякога направо отчаяни, те се вкопчват в мен, като последна сламка в морето, готови да се раздадат до последно, само и само да не останат без мъж до себе си.

Аналогия на мъжа в животинския свят са хищниците според мен, а те имат лошия навик да изпитват страст и удоволствие да преследват потенциалните си жертви и сами да забият нокти и зъби в тях, но подминават с пренебрежение жертвите, убити от друго животно, кротко лежащи в прахта и издаващи специфична миризма.

И да си дойда на думата. Става въпрос за дамите, около 30, поддържани, една идея по-умни от контингента сервитьоро-продавачки, финансово независими, достатъчно "узряли" за сериозна връзка.

И тук моята техническа (всичките ми дипломи от средното образование, включително и по-нататък, са за технически специалности) мисъл, не може да не направи разделение по някакъв показател.

Забелязал съм странна тенденция в преобладаващата на тази черешка на тортата за мен група жени, към развиване на паралелни връзки, вероятно с цел презастраховане (имаше и такава статия в Webcafe на едно преждевременно "узряло" момиче - за мъжете във фризера).

Дали подтикнати от годините или по други причини, въпросните "дами" имат лошия навик, да ходят едновременно с няколко мъже, и да се свалят с още няколко пъти по толкова по скайп, фейсбук и форуми, да не би случайно да се минат и да останат на сухо, ако с някой от тях не се получи.

Няма да повтарям приказката за двата стола. Интересно ми е обаче защо - като се държат като к*рви, после ми се сърдят, че ги третирам като такива? Досадно-скучно-моногамен съм и от потенциалната си партньорка в живота не искам нищо повече от това, което съм готов да дам. Да, ама не, те са по-умни и трябва да излъжат някой мъж.

Втората подгрупа са сингъл каките, достатъчно умни да не се опитват да лъжат мъжете, успели да превъзмогнат порива да скочат на първия срещнат - след раздялата с предишния. При тях пък съм забелязал едно по-особено заболяване, наричам го синдрома на закъснялата девственост.

Изведнъж, вероятно поради факта, че виждат в мен добра партия като кандидат за остаряване заедно, развиват забавната склонност към прекалено морализиране и консервативност, дане си помисля че са някакви си лесни. И ми става тъпо, ама много.

Значи от една страна ми обясняват как съм бил по-по-най-Мъжът (умишлено е с главно "М"), който изобщо някога са срещали, от друга - имат над 10 години креватен стаж, в който могат да се открият екземпляри, които не могат да ми се опрат и на малкия пръст абсолютно по никой показател, на които са "пуснали" на втора, та дори и на първа среща навремето (и аз съм бил на студентски купони...).

Значи, за тях може, щото са били тъпи, смотани, ограничени, безпереспективни и са им миришели чорапите, пък на мен трябва да ми се опъват и да ме мотат едва ли не докато подпиша в гражданското, защото съм толкова идеален (според тях) и не ми миришат чорапите.

Алооо, те хората кола не си вземат без тест-драйв, те жена искат да си взема на сляпо. "Пък младото женско месо поефтине", както казва един уважаван от мен класик от този форум, и докато каките ме мотаят и ми се правят на принципни, навън се разхождат едни млади апетитни изкушения, малко или много тъпички, но за онези добре познати възвратно-постъпателни движения стават.

И не искат нищо повече от каките. И изобщо не се дърпат.

Oще: жени  контакти  момичета  мъже  проблеми  човек 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 05.07.2011, 14:56

190 la-marin | 28.11.201312:54

Мила ми Блу а ти какви мъже търсиш?
Защото (включае и част от мъжете де) жените обикновено се радват на свалячите женкари защото им носят от десет кладенеца вода. А после се оплакват защото тея мъже не стават за партньори и отивате да се полаквате на най-добрите си приятели мъже, които сте отсвирили защото "да не сте разваляли приятелството".
Кой каквото търси това намира.
От мен да го знаете.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.10.2011, 18:51

189 blu | 22.10.201120:52

за пореден път се блъскам в мачистка тъпотия Много щастлив Много щастлив Много щастлив те мачистите търсят "узрели" жени (ох че грозно звучи) Чуди се а мисълта им все на едно място Бесен и не, такъв мъж няма да те целуне. такъв мъж ще те употреби.
   

оценка

+0 -1

Регистриран на: 03.06.2011, 15:58

188 gerymos | 30.08.201103:34

Всичко това може би е вярно, няма как да го проверя.. Само не разбирам изявлениетою: кавички ..че и дете ми се води на мое име, поне по документи. кавички???
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 09.03.2011, 15:40

187 detencetooo | 14.08.201112:44

То не беха етикети, то не беха кифли, дами ... Най- накрая ми се струва че двете понятия почнаха да се размиват едно в друго ...
И сега както са ни учили навремето в училище: Какво е искал да каже авторът? - ЗавАлията - и той не знае, но накратко според мен е искал да каже: Не можеш да се сържиш като курва, и да искаш някакво уважение и респект от мъжа Усмивка А колкото до това какво точно иска от жената до себе си - пак не е ясно - да се държи като мръсница, но да е само с него, или доживотна жена, дето да му пере гащите и чорапите? Баце, моля те, обясни на детето, че съм още малка и не разбирам! Усмивка
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

186 lele male | 27.07.201117:38

да бацна нещо тук... че нали гониме 200 Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

185 KingoftheROAD | 27.07.201108:52

male lele ми то има ли жинъ, дету да нимитира?
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

184 lele male | 26.07.201114:30

Смее се Смее се Смее се
Женщина - как футболист, лежит стонет а ты думаешь: симулирует или нет?
хахааха
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.07.2011, 15:53

183 KingoftheROAD | 26.07.201109:23

Женщина - как ребенок, чуть что - сразу в слёзы и к маме.
Женщина - как Пётр Первый, хочет жить в столице, заставляет брить бороду и мечтает поехать в Европу.
Женщина - как ипотека, на 30 лет и по 10 тысяч в месяц.
Женщина - как инспектор ГИБДД: *ерни наговорит, деньги отберёт, настроение испортит, а ты ещё и виноват.
Женщина - как Фёдор Конюхов, *рен знает где её носит и кто её спонсирует.
Женщина - как посольство, может и не разрешить с друзьями в Тайланд ехать.
Женщина - как шахматы, чуть не в ту сторону шаг, сразу мат.
Женщина - как фильмы ужасов, мне лично больше нравятся чужие.
Женщина в торговом центре - как маршрутка, пока не крикнешь - не остановится.
Женщина - как театр, сегодня комедия, завтра трагедия, а послезавтра гастроли в другом городе.
Женщина - как любимый свитер, ты его конечно очень любишь, но на фига он тебе в Турции нужен?
Женщина - как чай, кто-то любит покрепче, кто не очень, а кто-то с другом один пакетик на двоих заваривает.
Женщина - как футболист, лежит стонет а ты думаешь: симулирует или нет?
Женщина - как преподаватель на экзамене, вроде готовился всё правильно рассказал, а она тебя хоп и на какой-то мелочи подловила.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 13.01.2011, 14:17

182 lele male | 25.07.201115:58

189
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.07.2011, 13:25

181 Elitza Hvarchileta | 25.07.201113:30

умен си, но си комплексар, няма как да си Мъжът
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани