"За живота" чрез Pink Pony | webcafe.bg
Webcafe

"За живота" чрез Pink Pony

Lifecafe
14.11.2014, 14:31 (обновена 15.11.2014, 09:53)

1 от 14 снимки Назад Напред

ralph lauren polo

Инициативата "За живота" събра множество известни личности, общественици, бизнесмени, банкери и любители на марката Ralph Lauren в едноименния магазин Polo в София

Магазин Polo Ralph Lauren, София, се присъедини към инициативата "За живота", която има за цел да набере средства за закупуването на апарат за лъчелечение по време на онкологични операции. Това ще бъде първият и единствен подобен апарат в България.

Съвместно с Национален дарителски фонд "13 Века България" и Национална онкологична болница, на 12 ноември, в магазина бе организиран коктейл и ексклузивен шопинг.

Присъстваха много известни личности, общественици, бизнесмени, банкери и любители на марката, сред които Виолина Маринова, Галя Прокопиева, Камен Алипиев, София Борисова, Любомир Стайков, Михаела Филева, Прея, Ивайло Дерменджиев, Искра Радева.

Събитието бе открито с встъпителни речи на заместник изпълнителния директор на Global Brands Distribution - г-жа Живка Сотирова, на Снежана Йовева-Димитрова - експерт международно сътрудничество, европейски програми и проекти към "Фонд 13 Века България" и изпълнителния директор на Националната онкологична болница - д-р Валентин Ангелов.

В рамките на инициативата 25% от нетните продажби на продукти от линията Pink Pony на марката ще бъдат предоставени благотворително за дарение на важния медицински апарат.

Линията Pink Pony беше представена за първи път на 15 септември 2000-та година, по време на презентацията на колекция Ralph Lauren Пролет/Лято 2001. На финалната обиколка на ревюто всички модели носеха тениски Pink Pony - световната инициатива на Ралф Лорън в борбата срещу рака.

Мисията на инициативата е да намали несъответствията полагани в грижите за рака в общности, където медицинските услуги са недостатъчни, гарантирайки достъпно лечение в ранен и лечим стадий.

Продуктите от линията Pink Pony ще бъдат налични в магазина на ул. Цар Калоян 7, в центъра на столицата до 30.11.2014 година.

Oще: ralph lauren  ralph lauren polo  благотворителност 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани