Девствен на 33 | webcafe.bg
Webcafe

Девствен на 33

Lifecafe, по Рей Гуутс, Salon
04.06.2014, 18:53 (обновена 08.06.2014, 08:37)
showman

Животът без секс е толкова мъчителен, колкото човек сам избере да бъде

Да започна с болезненото разкритие: аз съм 33-годишен девственик.

Девствен съм не по религиозни причини. Никога не съм чакал брака или "половинката си". При мен е въпрос на кофти късмет. Неправилни жени, неправилни моменти.

Моята история не се вписва в образа, който вероятно вече сте си изградили

Аз съм комик в Ню Йорк, и се подвизавам на сцена от 22-годишен. И съм добър в това. Някои вечери съм дори страхотен. Знаете ли какво правят комиците след шоу?

Пият, напушват се или правят секс. Правят го, защото и трите неща са лесни за осигуряване в нощните часове, когато свършва работното ни време. Излизал съм с жени от публиката неведнъж, но някак си нещата просто не се получават, и накрая се оказвам вкъщи и играя на конзолата.

Колега комик веднъж ми каза: "Невъзможно е дори за посредствен комик да не му скачат жените след шоу. А ти си добър, и никога не си спал с жена. Не знам как го правиш." Чудесно е да го знаеш: поне в една област на комедията, ако не друго, съм първопроходец.

Защо пиша всичко това? Защото знам, че има и други хора като мен. Припомних си това преди около седмица, когато 22-годишният Елиът Роджър се захвана да сее смърт с оръжие в ръка, заявявайки, че гневът му донякъде се дължи на факта, че все още е девствен. Той описва съществуването си като "мъчение". И донякъде мога да разбера това чувство.

Не само че никога не съм правил секс, но и никога не съм имал гадже. През целия си живот. Но ми се иска да бях казал на този младеж, че животът без секс е толкова мъчителен, колкото човек сам избере да бъде.

Не мога да кажа, че ми е било лесно

Всяко момиче, което някога ми е харесвало, ме е отхвърляло. Последното голямо отхвърляне бе на 29 април 1999 г. Бях още в гимназията, бях доста сигурен, че и тя проявява интерес към мен. Но бившият й приятел й каза, че аз разправям из училище, че тя вече е моя приятелка. На следващия ден тя ми каза да се разкарам и никога повече да не говоря с нея... пред цялото училище. Окей, не пред цялото училище. Само пред драматичния кръжок. И децата, наказани да остават след часовете. И танцовата трупа. И мажоретките. Абе, пред по-голямата част от училището.

Когато се разстроих, както нормално става, когато ти разбият сърцето пред тълпа от съученици, учител издърпа момичето настрана. "Внимавай, за бога! Не помниш ли какво се случи миналата седмица в Колумбайн?" И това ако не е комплимент.

Това обаче не й беше достатъчно. Това момиче ме набеди и за заплаха за бомба в училище. И се обади на майка ми, за да й каже, че е излизала с мен само защото ме е съжалявала. Дните се превръщаха в седмици, после в месеци, и осъзнах, че може би съм сгрешил. И тя никога не се е интересувала от мен. И всъщност никой не се е интересувал.

Това е най-болезненото

Защото адски ме измъчва мисълта, че никой, никога не ме е приемал като подходящ за гадже. Но пък, естествено, частта, за която хората предпочитат да говорят, е сексът. Когато си девствен до толкова късен момент, това безпокои хората. Те задават въпроси. Те те гледат критично и ти лепят етикети. И ти се присмиват.

С годините това се оказа голяма пречка с жените. Те просто ме възприемаха различно, предполагам, или не искаха да поемат товара да бъдат първите за мен. Просто залогът беше твърде голям. Девствеността всъщност не ме безпокои толкова сега. Ако толкова исках да я изгубя, има си начини.

Аз направих съзнателен избор преди 10 години, решавайки, че след като и без това съм чакал толкова много, искам първият ми път да е с някой, за когото наистина да означавам нещо. Да е жена, която го прави, защото желае - а не защото й се плаща.

Не е ваша вината, ако сте девствени и сте над "подходящата" възраст, която обществото на полуслучаен принцип определя за "нормална". Но вината не е и в жените, които са направили различен избор. Те искат да изживеят живота си по своя си начин, и трябва да уважавате избора им.

Виждал съм жени, за които съм бил готов на всичко, да ходят с тотални задници. Виждал съм жени, които бяха самотни и знаеха много добре, че искам да излизаме, да се регистрират в сайтове за запознанства. Те предпочитаха да рискуват с непознат, отколкото да опитат с мен. Виждал съм жени, които харесвах, да спят с приятелите ми зад гърба ми.

Всъщност една от тях го направи точно на 22-я ми рожден ден. Бях депресиран, адски депресиран на следващия ден. И гневен, естествено! И знаете ли какво направих, за да се почувствам по-добре? Отидох и си купих "The Best of Dokken" и пуснах на постоянно повторение "Alone Again". (Още обичам това CD.)

Но пък и аз съм прецаквал нещата и съм губил жени, които съм смятал, че са "единствените за мен"

И нося също толкова вина, колкото и всяка жена. В ерата на социалните медии, когато всичките ти приятели публикуват денонощно статуси колко "прекрасни" са връзките им, е трудно да понесеш мисълта да бъдеш сам, или да бъдеш в различна ситуация и среда от всички останали. Обхваща те завист и затъваш в депресия. "Какво сбъркано има в мен?" е въпрос, по който съм мислил твърде много години.

Ако сте девствени и четете това - особено ако сте под 25-годишна възраст - не оставяйте това да ви сдухва. Не сте сами. Имате адски много време пред себе си. Има много хора, с които ще се срещнете. Не се сравнявайте с другите. Не допускайте този факт да ви определя като личност.

Продължавайте да опитвате. Отхвърлянето е болезнено, но трябва да не се затваряте в себе си, трябва да опитвате отново и отново. Ако човекът, когото харесвате, не смята, че сте подходящ - той пропуска повече, отколкото вие, а и ще спестите пари от подаръци по Коледа. Трябва обаче да не спирате да опитвате. Ако знаете, че сте страхотни, просто си седнете на задника, навийте ръкави и бъдете страхотни, докато никой не може да го отрече.

Може би си мислите: ти пък какво знаеш?

В крайна сметка, няма спор, аз съм на 33 и никога не съм имал връзка. Но зная, че има много други удоволствия в живота. Преди три години стартирах уеб поредица от видеа, озаглавена "Съквартирантките". Тя беше за три жени, живеещи заедно. После се захванах с друга поредица, наречена "Извратени тийн истории," която е нещо като "Саут Парк", но с тийнейджърки. После направих още три други шоу програми.

Досега съм сценарист и режисьор на пет уеб серии от видеа, изцяло с женски екип и актьорски състав. Никога не съм планирал да бъде така. Но когато се захванах с това, открих, че най-надеждните ми сътрудници, без изключение, бяха все жени. Най-лоялните ми актьори също бяха жени. И актьорите, за които ми беше най-приятно да пиша сценарии, бяха също жени. Вижте ме - имам всички причини на света да бъда женомразец и пълен задник, а прекарвам повечето си време в работа с някои от най-талантливите, умни и смели жени, които съм срещал.

Така че ако сте девствени, жените не ви харесват и се сдухвате заради това, недейте. Погледнете по-позитивно на нещата. Не губете вяра, момчета. Подходящата жена ще се появи някой ден. Поне аз не спирам да се надявам на това.

Oще: девствен  жени  комик  любов  мъже  секс  сексуалност  шоу 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 02.04.2012, 03:26

35 asdfsd | 09.07.201411:50

Опа, сбърках статията. Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 09.06.2014, 16:38

34 Dobril | 09.06.201416:46

Тази фрустрация идва от погрешната налагана от обществото нагласа, че човек "трябва да ебе", за да е щастлив. Живеем в свят, където взаимоотношенията са много объркани и повечето "мъже" се унижават до немай къде в опитите си да убедят някоя да им пусне... след което изпитват гордост, сякаш въпросното ебане е някакъв велик "успех". Е, не е никакъв успех, в повечето случаи дори е огромна загуба на време цялата агония покрай единия секс.

Така че няма нищо срамно в това човек да не прави секс или да е девствен, просто може да означава, че не е намерил подходяща жена, с която да стане. Голяма работа. Нютон, ако не се лъжа, също бил девствен. Е? Всеки е различен в края на краищата, призванието на всеки е уникално и може пък да "му е писано" да е девствен.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

33 peta_wawa | 07.06.201419:01

Mда, всички които не са щастливо бракувани или девствени на 33 са от Содом и Гомор и имат морала на млада зелена еуглена Чуди се. Ако на 33 или 43 не си намерил човешко същество, независимо от кой пол достойно да бъде обичано от теб, може би повредата е в твоя телевизор. Ако всички не стават или не обичат "достатъчно" в замяна, нещо в критериите не е в ред. А може би обичаме да обичаме несподелено, има и такива хора ...
Не става дори дума за секс, но нетърсенето и оправданията за ненамирането на партньор значат че не се разширява кръгозора за запознанства, има страх и апатия в резултат на няколко неуспешни опита. От в къщи в работата, заобиколени от удобни, познати хора и колеги, да се повайкаме отново как няма и няма достойни жени, само меркантилни кучки ...
   

оценка

+5 -2

Регистриран на: 16.04.2011, 20:43

32 lizardmaster | 07.06.201410:13

Предлагам всички девствени след 25 годишна възраст да бъдат убивани с камъни... ей така за всеки случай. Желанието да обичаш и да бъдеш обичан да се обяви за тежко психическо заболяване и всеки, който не може да се нае..е без да влага чувства, да се запира до живот в психиатрична клиника. Задължително на антидепресанти и успокоителни... пак за всеки случай; че току виж станал опасен. Всъщност всички чувствителни мъже или жени са за разстрел. Те не са способни да го навирят за здравей здрасти пред някоя к..ва, пък камо ли да завързват романтични отношения с противоположния пол. Може и да ги показваме по телевизията, да разказваме тяхната история и после публично да им се присмиваме, шиб..йки пред очите им жената (или съответно мъжа) по който са копнели години наред. (Никой няма право да осъжда или критикува автора на статията. Да гледаш през тясното прозорче на твоята къщурка, не означава, че виждаш цялата панорама. Възможно е да виждаш само кенефа в задния си двор и най-много една, две сливи, които ти пречат да видиш отвъд него.) Хубав ден на всички!
   

оценка

+4 -1

Регистриран на: 01.04.2014, 05:38

31 Ommanipadme Hum | 07.06.201407:05

Извънземното Жарал една вечер си лежал,
докато ревал на турски сериал.
Видял случайно на един друг TV канал,
Под Прикрите открито да извозват труп в чувал.
И двете му очи сълзели, а третото гурли,
ядосал се на тия продуцентски бг-курви.
И пратил сигнал във далечната Омега,
"Оръжия братя, че тука мамата си жега"
И кодираното съобщение заминало във космоса,
а докато Жерал си мислел : " Тия много прости са ,
със мозък не на кокошки, а на техните яйца си щъкат,
като лаврички по росната трева."
Три часа по - късно напътствани от компаса,
зелените взривили и се приземили върху НАСА.
Ама им дало на късо нещо едната маса зафазила
и плана им се объркал на летящата ескадрила.
Объркани започнали да кражът околко земята синя,
и кацнали във София мислейки, че е безлюдна постиня.
На летището ги посрещнала със хляб и сол делегация
все партиини комсомолци преминали през ферментация.
" Добре дошли извънземни , носим ви ботилка Бренди"
- Мисля, че трябва да ни плащат повечко вредни.
Казало едно зелено след кратката бластерна битка
- Обаче е доста вкусна тая землянска питка !
И чули най - случайно далече някаква престрелка,
където се осъществявала нарко-трафикантска сделка.
Телепортира ли се веднага на мястото на това събитие,
и станали свидетели на снимането на " Под Прикритие" .
Пукали си пуканки със мозъчни вълни, бутилката Бренди отворили,
разсипали във чаши 63.
За фон си пуснали Иги Андровски
изучавайки от него земни маниери и обноски.
"ОУ той не може да се отнася тъй със теб !
Сипи ми " Джак Даниелс" със три бучки лед. "
И се чувал райски глас на Иги през youtube,
"Ама т'ва момче ми се струва, че е ходещ труп"
В този момент на снимачната площадка,
пристигна индивид забулен ей тей със забрадка.
Окован целия в експлозив драматично,
но преди да експлодира бе отвлечен симпатично.

Тъй "бзззззз" мозъка ми даде засечка.
Здравейте включвам се директно от малката мечка.
Във момента съм затворник без надежда , без изход,
отвлечен съм от марсианци с неизвестен произход.
Подложен съм на разни ескперименти,
закачили са за члена ми неясни сигменти.
Изтезават слуха ми със музика хипер активна,
пускат ми Поли Генова, Графа, Бобо и Дивна.
Подозирам, че целят да притъпят сетивата ми,
с тия звуци и оспяват вече не чувствам краката си.
Излъчват постоянно нови български сериали,
измъчват ме и пръскат моите пищяли.
Не знам колко дълго ще мога да издържа,
инжектират ми анаболи с инжекция в гъза.
Мускулите ми нараснаха значително, но даже кат' мигна,
усещам няма сила да го вдигна.
Разбрах името на един от моите похитители,
казва се Моисей, а пък на брат му Ангел викали.
Изглежда ми познат прилича ми на торба с тор,
и май съм го гледал във някакъв си X-factor.
Имплатираха ми някакъв чип,
който влияе на мозъка ми и ставам тъп и свит.
Под въздействието му почвам да сънувам педали,
и за малко да ми хареса сериала " Къде е Маги ? "
Май ще раждам, защото имам разкритие,
на видеозон-а видях Иво от " Под Прикритие".
И каза, че ще ме смаже и в тоя момент ритна
и стомаха ми заприлича на зона безмитна.
Намирам се под не престанен стрес като в маршрутка,
гледа ми се куфар , пистолет и една смърдяща путка.
В тоз космически кораб няма даже и парно,
аз съм вързан към рентгенов апарат и той отчита вярно.
Ясно забелязвам как от черния ми дроб,
излизат 2ри и 3ти пенис и заприличвам на октопод.
А структурата на пръстите ми е странна и съм уверен,
всеки един мой пръст се е превърнал в среден.
Сега ви оставям, защото трябва да почивам,
След 15 минути ще ми имплантират клитор.
И моля ако някой получи това съобщение,
незабавано да изпрати междузвездно подкрепление.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 20.05.2011, 17:21

30 peta_wawa | 06.06.201423:19

Лександре, майтапиш ли се?

Явно за това, както и за много други неща, стане ли до 16-17, когато много-много не се мисли, полсе може и много трудно да стане. Прекалено много мислене му мислите, не знаех че може да изглежда толкова сложно. Перфектната жена, перфектният мъж, точно за вас, е химера. Който изглежда перфектен отначало, може да се окаже невъзможен за съжителство, който ви се стори нетърпим отначало може да се окаже точно като за вас Усмивка. Прекаленото избиране е ужасна самозаблуда и смешна убеденост в правилността на собствената преценка.
   

оценка

+4 -0

Регистриран на: 14.04.2013, 09:59

29 безжична | 06.06.201422:57

Айде стига с тоя секс бе! Дайте бира на бира То голям праз, че бил девствен...не е изтървал много Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.08.2010, 11:18

28 boris | 06.06.201422:44

А какво ще му е толкова страшно ако автора на статията умре девствен? Човек винаги си е представял в мислите как би искал да си отиде, и поне за мен пример за това от киното, как си мечтая и аз да си отида от този свят, е един герой от един филм на Бернардо Бертолучи, та там имаше един лама Дордже, дето седна на пода, седя така два дни и умря. Нищо не се споменава във филма за това, но съм убеден, ако филмовите герой, предвид прототипа им, имат биография, че умря цепеняк. И кво от тва? ..както казваше Милена
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 25.08.2010, 11:18

27 boris | 06.06.201422:13

http://humaig.blogspot.com/2008/11/blog-post_16.html
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 22.04.2014, 19:07

26 miki rurk | 06.06.201416:46

все пак истината излиза на яве винаги, кой чупи джанамито луд!?!?!
ее как ми се иска да хвана някой платен хитрец и да го заключа в мазата, да си признае и майчиното мляко
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани