Мистериозна промяна в снагата на Мис бюст подлуди мъжете | webcafe.bg
Webcafe

Мистериозна промяна в тялото на мис Бюст подлуди мъжете

Стефан Петров
18.08.2010, 07:52 (обновена 19.08.2010, 11:50)
Кателина Гатева

Дами изревнуваха от вталената снага и набъбналата обиколка на Кателина Гатева

Най-новата клюка в средите на родния елит е, че дамите ги тресе яка ревност. Те започнали дори да крият своите по-силни половинки и да отказват да посещават светски събития. Злите езици твърдят, че и до по-сериозни раздори вече се е стигнало.

Причината за истерията е мистериозната промяна в снагата на Мис естествен бюст Кателина Гатева. Сексапилната брюнетка, която стана известна с участието си в "Бягство към победата" в "Шоуто на Слави Трифонов", не се свени да показва своите прелести. Мъжете пък не останаха безразлични към формите й. "Направо им се изкривиха вратовете да зяпат след нея", подхвърлят присмехулно някои завистници.

От няколко седмици чаровницата Кателина със задоволство разхожда новата си фигура из столичните заведения. Навсякъде тя се перчи с идеалните си мерки. Запознати твърдят, че красавицата видимо се е стопила в талията и ханша, а гръдната й обиколка сякаш е набъбнала.

Самата Кателина заявява, че е открила тайната на тънката талия и пищния бюст без силикон. Промяната в пропорциите й станала с новия френски нутрикозметичен продукт за редуциране на теглото Vitaslim LIGHT. Тя не се разделя със своите "вълшебни капсули" дори и на плажа. Нейните най-близки хора разказват, че малката кутийка, с която поддържа фигурата си, е винаги в дамската й чанта.

И други нейни приятелки също знаят за чудотворния ефект на продукта върху талията и ханша. Надпреварата за стягане и извайване на снага и обиколка се е превърнала в забавление. Разкритието поуспокоило другите дами и те решили също да се включат.

Повече за вълшебните капсули

Oще: vitaslim  витаслим  кателина гатева  мис бюст 


Още от Животът