THE END-ът ... сезон 2009/2010 | webcafe.bg
Webcafe

THE END-ът ... сезон 2009/2010


30.04.2010, 09:02 (обновена 01.05.2010, 21:58)
Сашо Диков

Футболът в България официално е закрит и предаването на Диков „Едно към едно", започва да излъчва репортажи само от модни ревюта

Добре де, ами ако наистина чичо Венци Стефанов е прав и верно Далай Лама е изпратил съдията Ристосков да дава дузпа за ЦСКА срещу Славия?

Представя ли си някой как ще приключи това цирково футболно първенство в близките дни, а?

Ще се ядоса тибетският даскал, ще викне на помощ Учителя Йода и Сашо Диков ... и жална му майка на крайното подреждане в „А" група.

Първо ще отнемат 60 точки от класирането на Литекс, след като Диков разкрие, че бразилецът Дока Мадурейра е правнук на амазонски канибал, което се брои за непозволен стимулант на територията на Балканите.

После Йода с подли джедайски похвати ще събори козирките в „Надежда" и в „Борисовата градина", така че и ЦСКА и Локото са аут от класирането.

След това Диков и агентите му ще изровят секретен документ, от който става ясно, че отборът на Левски е финансиран тайно от кукленото шоу на Мъпетите, а куклата Гонзо е брат-близнак на Георги Иванов и всъщност лицензът на последния е за куклен театър, а не за футбол.

Идва ред на добрата стара Славия, с която се заема лично засегнатият Далай Лама и сезира тибетския спортен тотализатор, че белите са опасен тотаджийски отбор. Следват „бан" за чичо Венци и диспансер за Вили Вуцов.

Наплашени от случващото се Фреди Бобич и Краси Балъков, моментално евакуират Черноморец във втора бундеслига, а Черно море се саморазпускат, заради откриването на плажния сезон.

След като и Миньор са наказани доживотно да играят на празни трибуни, заради грешно преведена в ефир псувня от старопернишки, „А" група остава празна от кръста нагоре. Тогава Боби Михайлов праща и-мейл до Далай Лама и моли за прошка, но бърка „маймунското А" с „маймунско Б", отново в името на сина си ... и всичко отива на майната си.

Берое зарязват първенството два кръга преди края, за да спечелят купата, която в последствие им е отнета от приближени на Иван Славков-Батето, за да я ползва при вдигане на тостове, като голяма чаша за уиски.

В цялата какофония Пирин, Локо Мездра и Монтана започват яростно да продават мачове ... на телевизия „Спайс Платинум", но моментално са засечени от „хрътките" на Сашо Диков и ги забиват в „Ю" зоналните махленски групи.

Кръг преди края на шампионата, Йордан Лечков продава целия отбор на Сливен, за да си плати гаранцията, а Коко Динев разменя Локомотив Пловдив срещу новоизгряващата фолк-певачка Капина, след другарска сделка с Митко Пайнера.

В същият ден отбора на Спортист (Своге) преяжда със шоколад, хоспитализиран е и наказан от БФС с отнемане на лиценз в особено големи размери. Така на практика в класирането на „А" група остава единствено несъществуващият отбор на Ботев Пловдив, който става шампион с една-единствена спечелена точка в актива си.

На връчването на златните медали пристига само Митьо Селския, но ултрасите са подготвени и са предупредили за това вездесъщия Далай Лама. Той пък от своя страна информира Учителя Йода, който пък праща джедайски SMS на Сашо Диков да се впусне в акция.

Сашо командирова репортерката Петя пред сградата на БФС. Тя причаква Боби Михайлов, прави ласо от кабела на микрофона си, хваща го и го предава на ... жена му. От тук нататък футбола в България официално е закрит, а предаването на Диков „Едно към едно", започва да излъчва репортажи само от модни ревюта.

Скоро след това е закупено от „Фешън ТВ" и убива по рейтинг дори култовото „Бразди".

Така завършва футболният шампионат на България за сезон 2009/2010-та.

Или поне така би трябвало да завърши ...

Oще: vagro  ритни звезда  футбол бг 


Още от Животът

Най-коментирани