Рискът на летните съпружески изневери | webcafe.bg
Webcafe

Рискът на летните съпружески изневери

Summercafe, по БТА
16.08.2015, 17:20 (обновена 01.09.2015, 15:49)
целувка

Снимка: © Getty Images

През лятото изневярата става по-незабележима за околните и се засилва влечението към онова, което не можеш да притежаваш завинаги

Близо 76 процента от престъпилите съпружеската вярност признават, че летните похождения са с повишен риск от влюбване. Това сочи анкета на специализираната агенция за съпружески изневери "Виктория Милан".

В анкетата са участвали 5 289 души от двата пола, които са встъпили в брак или съжителстват на съпружеска основа.

Според 25 процента от потенциално рисковото мнозинство, главната причина е, че през лятото изневярата става по-незабележима за околните и се засилва влечението към онова, което не можеш да притежаваш завинаги. Това прави телефонните и интернет флиртове още по-интензивни и привлекателни, създавайки предпоставки за задълбочаване на емоционалната връзка.

Другите посочени причини за прерастване на секс авантюра в по-сериозна връзка са: общата тенденция да се търси лятна любов (23%), увеличаване на семейните разправии през сезона (19%), лятна "хормонална лудост" (18%) и изострена сезонна чувствителност (15%).

Повечето от изневеряващите през летните месеци признават, че са изпитали "нещо повече" към съответния любовник или любовница - 63 процента, докато останалите 37 на сто не са се почувствали емоционално въвлечени. Болшинство от 56% са сигурни, че могат да контролират чувствата си спрямо сезонните секс партньори, а 44% се опасяват, че могат и да не издържат на емоциите.

На въпроса как ще постъпят при влюбване, едва 17 процента изразяват готовност да разтрогнат брака или постоянното съжителство, докато 56% се кълнат, че "ще избият от главата си" лятната авантюра, а 31% смятат, че могат да поддържат и двете връзки.

Агенция "Виктория Милан" е създадена през 2010 година за уреждане на извънбрачни преживявания. В момента разполага с истинска социална мрежа от 6 милиона потребители в 33 страни.

Oще: виктория милан  влюбване  изневери  изневяра  любов  лято 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани