Черната Тота | webcafe.bg
Webcafe

Черната Тота

Васко Громков - VaGro
16.02.2011, 08:53 (обновена 18.02.2011, 11:24)

1 от 4 снимки Назад Напред

Брюнетка

Черната Тота, начинаеща манекенка, по паспорт Тотка, спечели конкурса "Цомбомания" и правото да кумува на сватбата на Лотар Матеус

На 9 февруари, някъде в Анадола, се състоя премиерата на пиесата „Черната Тота". Около 200 зрители аплодираха напълно безплатно модернистичния спектакъл, разказващ за съдбата на прохождащата манекенка Черната Тота, по лична карта Тотка, родом от Сунгурларе. Тя е новоизгряла звезда на модна агенция „Силиконов пасаж" и обожава да се залага на футболни мачове.

Като победителка в конкурса „Цомбомания", Черната Тота печели уникалната награда, състояща се в това да бъде кумица на поредната сватба на Лотар Матеус. Кум, разбира се, по право е Боби Михайлов.

В първо действие (пардон - полувреме), всичко започва с веселата сватба на младоженеца Лотар Матеус и булката му от Студентски град в Берлин ... или Мюнхен ... или Франкфурт (на майната си).

Сред гостите са националните отбори на България и Естония. Цели трима унгарски диджеи се грижат за доброто настроение на присъстващите. Кетърингът е директно от Тайланд със специален пратеник прежълтелия Цун Кай Рефер.

Цяло първо действие (пардон - полувреме), нашите танцуват тиролски танци с мощно „айларипи" провикване, за да отдадат уважението си към своя треньор-младоженец.

За вдигане на настроението, унгарският диджей Колош Ленгел дава дузпа за Естония. В това време обаче, българското вратарче Ники Михайлов е в чат-сесия със свой авер, обсъждайки „тайните на безболезнената дефлорация" и пропуска великодушно топката във вратата си.

За да не се обидят останалата част от сватбарите, DJ Колош свири дузпа и за българите. Реализира я Ивелин Попов, след тройно прекръстване, заради което почват да му викат Попето. Веселбата е на макс, а Чавдар Янков имитира кюфте в центъра на тиган и всички много се смеят.

Следва кратка почивка между двете действия (пардон - полувремена) на пиесата. Всички участници отиват на „пикник" (разбирай - мощно уриниране за допинг проби), а Черната Тота използва паузата да се позалага на разни азиатски чук-чукмейкъри.

Във второ действие (пардон - полувреме), нашите и естонците сменят тактиката на веселбата. На мястото на тиролските танци, се завихря лудо „ганкино хоро" с мощни провиквания „Убре-ебре".

Младоженецът Лотар Матеус си прави кратък „меден месец" зад резервната скамейка, а Черната Тота в качеството си на кумица, дава бакшиш на унгарските диджеи да пуснат две любими дузпи за здравето и щастието на младоженците, както и за нейния личен финансов просперитет.

Диджей Колош Ленгел умело използва желанието на Черната Тота и съчетава всичко със сватбения ритуал „даряване", забивайки едно тежко и бавно дузпено хоро. В неговия „слоу" ритъм, българи и естонци започват да падат за дузпи. Съдийската диджей-бригада избира най-артистичните две изпълнения и дарява сватбарите с по още една дузпа за спомен.

Финалът на спектакъла е много силен. В него младоженеца Лотар отпраща булката си, защото тя е в сесия и има вечерен час, а към него моментално се залага Черната Тота.

Всички са доволни и щастливи, прегръщат се, целуват се, но спират да падат за дузпи, за да не развалят празника.

След последното съдийско парче, кумът Боби Михайлов подарява на унгарските диджей календари с лика на сина му Ники, само по гащи и заобиколен от плеймейтки ново поколение, за VIP разплод.

Накрая при поклона липсва само Черната Тота, която спешно заминала за Боливия да урежда и подготвя следващата дузпена сватба .....

Гор-чи-во! Гор-чи-воооооо!

Oще: борислав михайлов  бфс  драма  естония  колош ленгел  лотар матеус  сватба  тайландски букмейкъри  унгарски съдии  черната тота  черно тото 


Още от Животът