Последната мода сред звездите е вталяване с френска нутрикозметика | webcafe.bg
Webcafe

Лъсна тайната на кръшните тела на звездите

Стефан Петров
25.08.2010, 10:38 (обновена 26.08.2010, 11:18)
азис

Снимка: © Vitaslim

Мегазвездата Азис се запали по продуктите Vitaslim, след като Ива Екимова разкри тайната за перфектната си фигура в ефира на неговото шоу

Родните звезди започнаха да се чудят къде още да отидат през лятото. Някои от тях планират да правят бронзов тен на екзотичен плаж.

Други ще попътуват из света. А трети пък щели да заложат на нашенското и да посетят българското черноморие. Но не изборът на дестинация и организирането на почивката пощури българските VIP-ове. Те направо луднаха в желанието си да извайват и стягат тела.

Ива Екимова, известната вдовица на Дими от "Сленг", първа подхвана да моделира формите на тялото си.

Тя гълта капсули френска нутрикозметика и ги комбинира с фитнес, за да поддържа идеална фигура.

По продуктите Vitaslim се запали дори мегазвездата Азис, след като Ива разкри тайната си в ефира на неговото шоу.Скандалният певец, впечатлен от резултатите при нея, обеща да изпробва.

Колежката му Бони обаче отдавна знае за чудотворния ефект на "вълшебните капсули" и без притеснение признава, че си помага с тях, за да запази сексапила си.

А певицата Йоанна направо се хвалела, че вече има нова фигура и със самочувствие демонстрира форми.

Известни телевизионерки също хванаха да слабеят. Водещите на предаването "Сутрин с TV 7" Таня и Калина отдавна са в крак с последната мода за лятото.

И други лица от екрана решиха да поработят върху телата си.

За да поддържат визията си, Мариана Маринова, Петя Велкова и астроложката Марияна Добранова използват Vitaslim LINE.

Сървайвърката Цветелина Разложка пък не ще и да чува за глад и диети, откакто изпробвала Vitaslim LIGHT.

Лятната треска не подмина и миските. С мерките си Милена Шаркова грабна титлата Мисис България 2008. Но това не е достатъчно за младата красавица.

Няма как тя да остане незабелязана на плажа, особено след грижите с Vitaslim LIGHT. И Мисис Баба Капка Амзина не се притеснява за следите от възрастта и килограмите.

Едни от най-желаните жени у нас - Юлияна Дончева, Маги Желязкова и Елена Станулова, щерката на Искра Радева, също са обхванати от треската за разкрасяване. 

Повече за продуктите, които пощуриха звездите

Oще: vitaslim  отслабване 


Още от Животът

Най-коментирани