Как да си намерим забивка за една нощ | webcafe.bg
Webcafe

Как да си намерим забивка за една нощ

Lifecafe , по jezebel.com
01.06.2012, 16:55 (обновена 05.06.2012, 12:52)
Жени в бара

Какво трябва да правим: да се държим незряло и безразсъдно, да се правим на пияни, да излизаме с други к*рви, да хвърляме скрити погледи през рамо, да се преструваме, че ни се спи и да докосваме гърдите си

Абсурдно ново изследване показва, че когато мъжете търсят жена за една нощ, те се оглеждат за определени качества - а именно дали тя е достатъчно глупава, за да прави секс с тях.

Понеже проучването (както и повечето мъже) предпочита да игнорира факта, че понякога и дамите съзнателно търсят забивки за една нощ (в списъка на игнорираните концепции попада и идеята, че понякога жените правят секс, без да се налага дълго време да бъдат убеждавани в това), превърнахме списъка от 88 качества, за които според учените мъжете се оглеждат в търсенето на секс, в изчерпателен урок по залъгване на мъжете, така че те да си мислят, че ви залъгват да правите секс с тях.

Науката се намесва в помощ на неумелите свалячи

Трудът "Сексуална манипулируемост: видимите знаци и връзката им със сексуалното приличане" ше бъде публикуван този месец в изданието "Evolution and Human Behavior". Изглежда тази научна разработка прилича на онзи тип публикации, които потупват мъжете по рамото за това, че се държат като идиоти и ги успокояват, че те не са виновни, задето са такива - всичко е въпрос на еволюция, нали така?

Това изследване твърди, че тъй като възпроизвеждането изисква по-малко родителски усилия от мъжете в сравнение с жените, от това следва, че жените трябва да бъдат експлоатирани, тъй като това е единствения начин мъжете да правят секс с тях. Проучването не само приема, че жените не са склонни да правят секс, за да не забременеят (явно някои хора никога не са чували за противозачатъчни), а че всяко сексуално взаимодействие между мъж и жена е резултат от преодоляване на някаква съпротива у жената - или чрез съблазън, или насила.

И така, чудаците, които са решили, че от подобен абсурд би станало добро и основателно проучване, потърсили група мъже, върху която да тестват хипотезата си за сексуалната манипулируемост и се опитали да определят дали предполагаемата уязвимост на жените ги прави по-секси. В крайна сметка се оказали прави, но първо трябвало да определят какво точно прави една жена СБПС (склонна да бъде примамена към секс). За щастие на всички загорели жени по целия свят, повечето от тези фактори са лесни за симулиране. И така, нека им хвърлим по един поглед.

Не забравяйте - всичко това е НАУЧНО доказано

Какво трябва да правим: да се държим незряло и безразсъдно, да се правим на пияни, да излизаме с други к*рви, да хвърляме скрити погледи през рамо, да се преструваме, че ни се спи и да докосваме гърдите си.

Всеки един от тези елементи е силно свързван с уязвимостта на жените, а оттам - с тяхната склонност случайно да се подхлъзнат и да се озоват в леглото на нечий мъж. Затова си носете косата на опашки, пазарувайте в New Yorker, викайте много (това ви кара да изглеждате хем по-млади, хем по-безразсъдни), целувайте се с приятелките си и винаги изкривявайте шията си, така че да хвърляте секси погледи през рамо. Дори това да води до мускулни спазми. Все пак искате да ви се отвори парашута, нали така?

Ако всичко това се провали, започнете да изпращате сигнали на мъжете около вас, че сте много уморена. Прозявайте се драматично, наведете се към провокативно облечената си приятелка и извикайте шумно, така че всички около вас да ви чуят: "Толкова съм изтощена, че бих си легнала навсякъде!". След което докоснете гърдата си.

Интелектът пъди мъжките индивиди, срамежливостта - също

Какво задължително да не правим: не бива да изглеждаме интелигентни, стари, срамежливи или притеснителни, да пием от сламка или да стоим около мъже.

Мъжете не се пробват с момичета, които носят очила, освен ако те не изглеждат като палавите библиотекарки от порнофилмите. Ако искаме да ги впечатлим, трябва да се откажем от всички знаци на интелигентност, което ще рече да не изричаме думи по-дълги от три срички и да говорим двойно по-малко от него. Ала при все това не бива да ни личи, че сме срамежливи или притеснени - тези неща дават сигнал на мъжете, че жената осъзнава факта, че те постоянно преценяват дали могат да я вкарат в леглото си.

Изненадващо, но факт - пиенето от сламка е с обратна зависимост спрямо уязвимостта и привлекателността. Вероятно причината за това е, че мъжете се чувстват застрашени от размера на сламката. Я вижте онова чудовище,от което пие тя! Никога не бих могъл да я задоволя!

Пръстенът обаче действа на разгонените мъжкари като магнит

Препоръчителни стратегии: носете годежен или сватбен пръстен, ходете по сватби, бъдете ниск и  дебели.

Мислите си, че това би изплашило мъжете, но носенето на годежен пръстен е страхотен начин да им дадете да разберат, че някой пич вече е успял да ви примами в леглото си, и то доста пъти. На всичкото отгоре сте била толкова лесна, че той е успял да ви примами да правите законен секс с него до края на живота си. Сватбите пък са едно от най-очевидните места за уязвими жени, тъй като тяхното самочувствие спада автоматично на събития, в които друга жена е център на вниманието.

Не на последно място: забравете за стройната фигура

Абсолютно се забранява: да бъдете слаби или високи, да се изчервявате, да танцувате. Слабите жени постоянно са окуражавани от обществото и вероятността да правят секс с някой случаен мъж е по-малка при тях. Високите жени пък имат достатъчно голям разкрач, за да избягат бързо от вас, затова ако в изправено положение сме над 1.70, най-добре е да седим.

Воала! Ето че вече разполагаме с няколко безотказни начина да накараме мъжете да си мислят, че ни примамват да правим секс с тях.

Ако научните ръководители на това изследване не бяха жени, щяхме да си помислим, че учените, които предполагат, че всяка жена трябва да бъде приканвана да прави секс, все още не са открили клитора. А може би наистина е така, кой знае?

Oще: жени  наука  секс  съвети 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 24.01.2012, 12:39

8 fata morgana | 05.06.201214:00

Много смешна статия.

"Прозявайте се драматично, наведете се към провокативно облечената си приятелка и извикайте шумно, така че всички около вас да ви чуят: "Толкова съм изтощена, че бих си легнала навсякъде!". След което докоснете гърдата си."

Такива препоръки, думи нямам!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 23.05.2011, 13:07

7 GruYou | 04.06.201211:46

"3. Хващаш го за х*я ако няма (а и да има зависи от тона на отговора може пак да се пробваш)"

А ако без да искаш го хванеш за топките, тонът на отговора може да е доооста по-висок.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 14.09.2011, 21:56

6 deowin | 03.06.201219:23

Явно за Боби неговият метод действа достатъчно добре Смее се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 02.09.2010, 23:02

5 fALLEN | 03.06.201216:49

статията е очевидно, че е ебавка (примера със сламката), пак анализи и чудо. Много щастлив
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 07.09.2011, 16:03

4 пламен жеков | 03.06.201214:29

аман от дървени философи които си чешат езиците и ръсят мозък творейки статии с какви ли не заглавия.. най-сигурния начин е като имаш бала с пари в джоба. на пари винаги кълве.
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 01.10.2010, 22:15

3 Eneya Vorodecky | 03.06.201213:01

честно казано, евентуалният секс с мъж, дето би "клъвнал" на подобна 'техника" много се съмнявам, че ще си заслужава.
бравос, че някой отваря jezebel, само да беше включил и саркастичните коментари, защото до голяма степен текстът е всъщност иронично саркастичен, целта му не е да се приема насериозно.

п.п. да не говорим, че иде реч за САЩ, не за България.
   

оценка

+1 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

2 Оня Дето Го Трият | 03.06.201212:46

Това жена да дава акъл какво харесват мъжете и как да им се харесате е като....е като да учиш баща си как се правят деца примерно Чуди се
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 29.12.2010, 13:30

1 Божидар Гюлмезов | 03.06.201212:13

Как да си намерим забивка за една нощ? (от гледна точка на жена).
1. Отиваш при един мъж.
2. Питаш го има ли си гадже.
3. Хващаш го за х*я ако няма (а и да има зависи от тона на отговора може пак да се пробваш)
4....
5. Печалба?
   

оценка

+0 -0

Най-коментирани