Сърмата Хари 2 | webcafe.bg
Webcafe

Сърмата Хари 2

Елица Николова
08.12.2011, 01:25 (обновена 25.02.2012, 17:12)

Няма голям повод да пишем отново за него. Нито да анонсираме дата и място за негов концерт.

Може да се качи на стоп чак когато допиваш последната бира от спечеления облог, че не, няма да дойде. Но и това е изтъркано.

- Къде изчезна? - Ей сега щ'и кажа..., разминаваме се полуживи на плажа и пак се изпарява. От ония случаи, в които забиваш пръст в нечие рамо, но той потъва в лепкавия августовски въздух. Оглеждаш се наоколо - само хора.

След денонощие-две не знаеш как и кога пак е седнал до теб - и разправя. Може да е спал на покрив, отново да му изчезнало всичко. Всичко, всичко... поредният телефон и евентуално някакви ключове. Ако въобще има такива за разхайтения му свят.

Добре де, по-бруталното според него - трябвало да пее в някакъв къппинг, нямало стойка за микрофона и го залепили със скоч на забита в дъските лопата. Колко предвидимо.

Вече съм го виждала с цървули, брандирани със скейтърското Globe, винтидж Adidas, червени чорапи до коляното. ОК, разбрахме, че не си оттук.

Иначе нямаше да говори за "разплащателната конкретика" все едно ми разказва някаква серия на "Ну, погоди!" Разплащателната конкретика е един от сърмизмите, който вкарва, когато пак не му е платено по договорка. Има увод, изложение, а заключението никога не е псувня.

Може да е всякакъв - адски несериозен и абсолютно отсъстващ, ако се е почерпил с нещо прекалено-хубаво-за-да-не-е вредно. Но е изкъртен откъм отмъстителност, нарцисизъм, "аз" - всичко, заради чиято липса човек би обикнал човек. Но нали говорехме за Сърмата.

Не че постоянното му уанменшоу е направило света по-добър за живеене.

Предполагам и неговия. Но всеки, който познава тоя тип, би го мъкнал на гръб по пътека от стъклени песъчинки, ако знае, че в края й ще се озове само с неща и хора, с които се чувства на място.

Саркастичен господин Всезнайко, около когото се вдетиняваш и се питаш дали и ти си правил това за приятели - да минеш да ги развеселиш, дори разказвайки нещо тъжно по критериите на клишираната реалност. И да изчезнеш без бартери - в емоциите и всякакви.  

С какво разполага?

Със стотици хора, които помнят хубавите моменти вместо него. Как изпя "Самотният човек" на Тодор Колев в Строежа, защо НРБ значи Livin on the edge, какво е да разнасяш късата клечка като факел.

По същество наскоро записа с Q-Check и изпя две чисто нови парчета за проекта на Musiccafe.bg "Unplugged".

Кратката му онлайн биография е тук. За контакти - телефон (само да си каже актуалния номер)

Oще: musiccafe.bg  unplugged  анонс  биография  концерт  сърмата хари 


Още от Животът

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 23.12.2011, 21:21

3 helena | 16.02.201223:43

Поредното доказателство за това колко е важно да си вярваш Много щастлив Евала , Сърма!
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 18.08.2010, 20:27

2 Оня Дето Го Трият | 09.12.201119:15

Мммммм, м-м-мммммм китарист
Кво друго да кажа? не разбирам
   

оценка

+0 -0

Регистриран на: 27.11.2011, 11:04

1 La Victoria | 09.12.201112:18

я, артист без "аз", ам'чи той става ли за нещо?
   

оценка

+0 -0