Huawei откри първия център за обслужване на клиенти в България | webcafe.bg
Mobilecafe

Huawei откри първия център за обслужване на клиенти в България

Webcafe
22.11.2016, 19:28 (обновена 26.11.2016, 10:22)
Huawei откри първия център за обслужване на клиенти в България

Кристина Щерева, маркетинг мениджър в Huawei България и Македония и Джеферсън Джан, директор мобилни устройства и Петър Карапетров, мениджър сервизно обслужване

Huawei откри собствен център за обслужване, индивидуална грижа и поддръжка на фирмените мобилни устройства.

В него може да бъдат закупени устройства, да се тестват телефоните, таблетите и смартчасовниците на марката, както и да бъдат получени съвети от консултантите на фирмата. Голям плюс е гаранционното и извънгаранционно обслужване, което става на място. От него могат да се възползват всички собственици на продукти на компанията, независимо откъде са купили устройствата си.

За потребителите на флагманите Huawei P9 и Honor 8 се предлагат и разширени гаранционни опции  VIP Service и Service+, които позволяват взимане на телефоните от адреса на клиентите и връщането им обратно ремонтирани.

Повреди като счупено стъкло, например, могат да бъдат отстранени дори в рамките на час при наличие на частта за подмяна, казва Петър Карапетров, мениджър сервизно обслужване в компанията.

„Радваме се да открием нашия първи център за поддръжка на Huawei устройства в България. За нас това е повратен момент за развитието ни на българския пазар и имаме амбицията да открием още подобни центрове в други градове на страната“ – сподели на откриването Джеферсън Джан, директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.

„В центъра имаме за цел освен да осигурим на нашите клиенти пълна поддръжка на  техните устройства, да ги съветваме и насочваме в техните въпроси и запитвания - и всичко това в една приятна обстановка. Ще ги запознаваме в детайли с пълните възможности на нашите устройства и ще ценим тяхната обратна връзка. Така ще усетят лично необятния свят от възможности, които Huawei предоставя“ – сподели от своя страна Петър Карапетров, мениджър сервизно обслужване в компанията.

В центъра на Huawei на улица "Леге" 6 може да бъде видян и съвсем скоро обявеният Mate 9. Компанията има намерения да открие поне още три подобни магазина през следващата година.

Oще: huawei  huawei mate 9  huawei p9  леге 9  магазин  ремонт  сервиз  сервизен център  център за обслужване 


Още от Премиера

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.