IQOS 3 и IQOS 3 Multi официално бяха представени в България | webcafe.bg
Mobilecafe

IQOS 3 и IQOS 3 Multi официално бяха представени в България

Webcafe
28.11.2018, 11:15 (обновена 29.11.2018, 07:32)

1 от 5 снимки Назад Напред

IQOS 3 и IQOS 3 Multi

Снимка: © Webcafe.bg

Впечатляващо шоу съпровождаше официалното представяне на новите устройства в България

Само месец след световната премиера в Япония, IQOS 3 и IQOS 3 Multi бяха официално представени и в България на събитие, състояло се на 27-и ноември в София.

Събитието също отбеляза 1 година от стъпването на IQOS в страната и беше посетено от 700 гости. Сред тях са едни от най-верните поддръжници на IQOS, представители на бизнеса, науката, медиите и редица популярни лица, съобщават от компанията.

„България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн IQOS. Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на IQOS за 4-те години след старта на IQOS в Япония като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер", заяви генералният мениджър Джордж Маргонис по време на официалното откриване.

Новите устройства са създадени на базата на получената обратна връзка от потребителите от 43 държави по света, в които днес се предлага IQOS. Те са с подобрен дизайн и функционалности - по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба.

Iqos 3 и Iqos 3 Multi

IQOS 3

IQOS 3 e подобрена версия на IQOS 2.4, налично на българския пазар. Джобното зарядно има страничен отвор, както и нов, по-заоблен дизайн. Той отново се състои от две части - холдър и зарядно като след всяко пушене има нужда от време за зареждане, което при този модел е по-бързо спрямо предишния. Животът на батерията на зарядното също е подобрен.

Предимство, което ще зарадва ползвателите на IQOS e, че няма значение как бъде поставен холдъра - той ще започне да се зарежда. IQOS 3 разполага също и с мултифункционален бутон с дискретна вибрация и осветяване за улесняване на употребата дори и в по-тъмни пространства.

Iqos 3 и Iqos 3 Multi

IQOS 3 MULTI

IQOS 3 MULTI е устройството направено за потребителите, които не харесват, че не могат да запалят две или повече цигари една след друга. При него батерията е вградена в самия холдър, като с едно негово зареждане може да бъде изполизползван без прекъсване за 10 последователни употреби, без чакане за зареждане.

Предимство на IQOS 3 Multi e, че устройството е по-компактно.

И двете устроиства на Филип Морис разчитат на технологията за нагряване на тютюн, с която се елиминира горенето. Според научни изследвания на компанията технологията води до намаленото образуване на вредни токсични вещества.

Резултатите показват намален риск за здравето в сравнение с пушенето на традиционните цигари, но от Филип Морис традиционно напомнят, че употребата не е безвредна.

Iqos 3

IQOS 3 и IQOS 3 Multi ще бъдат налични в четири цвята - бял, син, графитен и златен. Очаква се продажбата на продуктите да стартира през декември.

IQOS 3 може да бъде поръчан предварително онлайн, като цената му е 220 лв, очаква се IQOS 3 Multi се очаква да бъде с по-ниска цена от 195 лв. Продажбите на IQOS 2.4, който е наличен и в момента на пазара, ще продължат.

Iqos 3 и Iqos 3 Multi

Oще: iqos 2.4  iqos 3  iqos 3 multi  българия  онлайн  премиера  продажби  цена 


Още от Премиера