Apple ви освобождава от нежеланите приложения на iPhone | webcafe.bg
Mobilecafe

Apple ви освобождава от нежеланите приложения на iPhone

лебовскиMobilecafe
07.04.2016, 12:18 (обновена 12.04.2016, 15:01)
iphone 5

Не всички Apple приложения ще бъдат "hideable"

Ако сте искали да премахнете нежеланите приложения на Apple от началния екран на iPhone-а си, скоро това ваше желание може да се сбъдне. Оказва се, че новооткрит ред код в операционната система iOS допуска тази възможност.

Apple планират да позволят на потребителите си да скриват нежеланите приложения, които идват фабрично инсталирани на iPhone. Това не означава, че те ще могат да бъдат изтривани изцяло от телефона, а просто няма да се показват на началния екран.

Класифицирането на някои от приложенията като "hideable" може да е отговор на милионите оплаквания на потребителите от години насам. В App Store има богат избор на приложения, някои от които са дори и по-добре разработени от вградените.

Разбира се, не всички Apple приложения ще бъдат "hideable". Директорът на Apple - Тим Кук, намекна още през септември за вместване на тази функция в настройките на телефоните, но изрично подчерта, че някои приложения не могат да се отстранят, без да причинят проблем с функционирането на устройството.

Възможно е новата функция да бъде въведена през това лято след конференцията на годишните разработчици на Apple.

Oще: apple  apps  iphone  айфон  мобилни приложения  приложения  смартфон  технологии  тим кук 


Още от Приложения

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани