Приложение информира потребителите за правата им в ЕС | webcafe.bg
Mobilecafe

Приложение информира за правата ни в ЕС

лебовскиMobilecafe
04.07.2015, 12:32 (обновена 07.07.2015, 14:22)
ECC-Net: Travel, приложение

Приложението работи онлайн, за да се избегнат роуминг такси и е на 25 езика

Безплатно мобилно приложение информира потребителите какви са правата им в Европейския съюз. Приложението работи онлайн, за да се избегнат роуминг такси и е на 25 езика, съобщиха от Комисията за защита на потребителите.

ECC-Net: Travel app помага на потребителите си в различни ситуации - при наемането на кола, хотел, къщи или при закупуването на дефектен продукт. Чрез допитване до приложението може да получите различни съвети за справяне със ситуацията в зависимост от страната, в която се намирате.

Освен съвет то уведомява и потребителя как да изрази правата си на съответния чужд език. В секция "Помощ" пък може да намерите съответните телефонни номера и адреси на местния Европейски потребителски център, както и на местното посолство в случай на спешност.

Приложението е инициатива на цялата мрежа Европейски потребителски центрове. В случай че то не покрива вашата ситуация напълно, можете да се свържете с вашия Европейски потребителски център директно. Такива потребителски центрове има във всяка държава-членка на ЕС, както и в Исландия и Норвегия.

Към 1 юли приложението е изтеглено над 41 000 пъти. България е на четвърто място по сваляния с около 2000 даунлоуда.

Oще: ecc-net: travel app  апликация  европейски съюз  комисия  потребители  приложение 


Още от Приложения

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 06.04.2014, 22:35

1 тъп | 04.07.201519:04

чудесно, браво Удивителна ако си опрял приложение да ти брани правата и да ти превежда на чужд език, седи си дома Удивителна звучи, като бременна 6-ти месец да се интересува от контрацепция Смее се
   

оценка

+0 -0