Как да си подредите сами каналите на VIVACOM IPTV | webcafe.bg
Mobilecafe

Как да си подредите сами каналите на VIVACOM IPTV

лебовскиMobilecafe
01.08.2017, 13:15 (обновена 01.08.2017, 13:55)
vivacom iptv

Възможност да си подреждат сами каналите получават потребителите на един от големите доставчици на телевизия от началото на август.

Aбонатите на VIVACOM IPTV могат да подреждат телевизионните канали по свой собствен вкус или да изберат от две предварително зададени подредби - стандартната VIVACOM подредба, която са имали до момента, новата VIVACOM HD подредба, при която HD каналите са показани с приоритет.

Клиентите на интерактивната телевизия могат да пренареждат програмите като изберат от менюто опцията „управление" - подреждане на канали.

HD подредбата на каналите групира телевизионните програми по жанр, качество и рейтинг. Така абонатите на VIVACOM IPTV могат лесно и удобно да намерят желаното от тях телевизионно съдържание сред многобройните ТВ канали. С цел по-добро клиентско ориентиране, ще бъде  модифицирана и стандартната VIVACOM подредба на каналите.

С бутоните от 1 до 9 клиентите на телекома имат пряк достъп до любимите си телевизионни канали.

Възможността за персонализирана подредба на ТВ програмите е само една от услугите, които телекомът предлага на своите абонати. С интерактивната телевизия на VIVACOM потребителите могат да превъртат, спират на пауза и гледат на запис любимите си филми и сериали, за да не изпускат нищо това лято.

Oще: hd канали  hd канали първи  iptv  tv go  vivacom  vivacom iptv  виваком  оператори позволяващи подредба на каналите  подреждане на каналите  телевизия 


Още от Приложения

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Най-коментирани