Приложение за съобщения, което ви чете мислите | webcafe.bg
Mobilecafe

Приложение, което чете мислите

Mobilecafe
13.11.2014, 12:25 (обновена 02.12.2014, 16:07)
beam

Снимка: © Google Play

Вече констатацията "seen" няма да е най-големият ви проблем, когато изпращате или получавате съобщения

Спомняте ли си цялото си възмущение, когато под съобщенията ви във Facebook се появи статус "seen"? Ново приложение за изпращане на съобщения обаче ще издигне бързата писмена комуникация до ново равнище - сега изпращането на съобщения ще се приближи все повече до изговарянето им, тъй като събеседникът ще може да наблюдава всяка редакция по текста в момента на писане. Благодарение на Beam Messenger.

Когато човек изпраща съобщение, той изтрива, редактира, отказва се от някоя фраза. При Beam е напълно различно. Приложението показва всичко, което пишете на другия човек, в момента, в който го изписвате и показва всички редакции, които правите, докато формулирате текста. И обратното.

В този смисъл...представете си съобщенията, които си изписват двама души в Beam след първа среща. Или пиян тинейджър, който казва на родителите си кога ще се прибере... Поне ако си инсталирате това приложение, можете да бъдете сигурни, че човекът от среща е напълно искрен. Все пак няма да има друга опция.

За момента приложението е достъпно само за Android.

Oще: beam  google  интернет  компютър  смартфон  съобщения  технологии 


Още от Приложения

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.