Най-безумните и безполезни мобилни приложения | webcafe.bg
Mobilecafe

Най-безумните и безполезни мобилни приложения

лебовскиMobilecafe
10.02.2016, 12:15 (обновена 10.02.2016, 14:15)

1 от 7 снимки Назад Напред

pet baby

Pet Baby

Този app задава въпроса, тормозил всички хора от зората на човечеството: „Как би изглеждал домашният ви любимец, ако беше човешко бебе?“ Предвид, че повечето бебета изглеждат доста еднакво, може би ще си помислите, че и кучетата и котките биха изглеждали като всяко друго бебе.

Но грешите. Съдейки по приложението Pet Baby, животните в бебешка форма ще приличат на демони, готови дълго да ви преследват в кошмарите ви. Причината е, че приложението смесва по мързелив начин снимката на домашния любимец с тази на бебето и резултатът няма как да е по-различен от някакво отблъскващо изчадие – което, естествено, може на мига да споделите с приятели и роднини.

Всеки е попадал на мобилно приложение, чието съществуване е твърде абсурдно и необяснимо.

Скучно, глупаво, еднообразно, напълно изпразнено от съдържание и лишено от всякаква практическа полза, това приложение е циничен софтуерен продукт, създаден, за да убива време и мозъчни клетки по най-брутален и безмилостен начин.

В един идеален свят никой никога не би се докоснал до него.

Но такива приложения и игри продължават да бъдат създавани и да печелят потребители.

Една част от програмите са направени със забележимо чувство за хумор, което обаче не ги прави по-малко безполезни. Някои са успели да постигнат и завидна популярност - да видим кои са те и да опитаме да си отговорим защо в тази скромна извадка от седем отчайващи приложения.

Oще: app  application  i am important  pet baby  абсурдно  банкноти  бебе  безполезни  безумни  бельо  брак  бутон  версия  домашен любимец  задържане  значим  игра  игри  контакти  майли сайръс  мобилен  мобилни  мобилни игри  органайзер  постижения  приложения  рекорд  сватба  събития  съществуване  успехи  хвърли пари  цип  ще се омъжиш ли за мен 


Още от Приложения

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.

Регистриран на: 11.05.2010, 18:26

1 Крив Макарон | 11.02.201609:00

Приложението I Am Important изглежда отчайващо гръмнало дори за човек с по-ниски критерии към реалните необходимости. Т.е. дори ако предразположен да се занимаваш с глупости I Am Important може да те вкара в сериозна турболенция Много щастлив
   

оценка

+1 -0