Зверски побой над Samsung Galaxy S7 и S7 Edge (видео) | webcafe.bg
Mobilecafe

Зверски побой над Samsung Galaxy S7 и S7 Edge (видео)

лебовскиMobilecafe, SquareTrade Labs
14.03.2016, 15:57 (обновена 10.04.2016, 09:39)
Samsung Galaxy S7

Как се представят Samsung Galaxy S7 и S7 Edge срещу iPhone 6s и iPhone 6s Plus на краш тестовете?

Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge вече са в продажба (включително и в България на цени, които започват от 930 лева за S7 и достигат до около 1000, и над 1000 за Еdge).

Гордите притежатели на някой от двата апарата сигурно вече са установили, че слушалките на устройствата са водоустойчиви, да не говорим за корпусите, които, поне според рекламата, трябва да издържат на потапяне във вода до 1.5 м.

Винаги работещият дисплей е нещото, което отличава новите телефони, a като основен рекламен плюс е хвалена увеличената издържливост на батерията - мястото, където досега беше ахилесовата пета на устройствата на Samsung.

От тестовата лаборатория SquareTrade Labs oбаче поставят на съмнение свръх-функциите на новите силно рекламирани устройства.

Затова те подлагат двата нови смартфона на южнокорейската компания на серия тестове за устойчивост, за да видят дали наистина са толкова водоустойчиви, колкото ги рекламират и дали това важи за слушалките им. След това сравняват новите продукти на Samsung с телефоните на Apple - iPhone 6s и iPhone 6s Plus.


Вижте видеото с мъченията над Samsung S7 и S7 Еdge и как се представят те, сравнени с телефоните на Apple:

Ето и заключението на тестовата лаборатория:

"SquareTrade Labs установи че, както Galaxy S7, така и S7 Edge са водоустойчиви, но все пак те се сблъскват с проблем, доколкото става дума за издържливостта на екрана им. iPhone 6s, който има подсилено стъкло на екрана, засега е най-устойчивият на удари телефон от тестваните досега".

На последния кръг, при тестовете за крехкост, Squaretrade Labs използват два нови робота: Deep Water DunkBot и TumbleBot. Първият натопява устройствата на 1,5 метра под вода и ги оставя там за 30 минути. Вторият робот мята устройствата кръгообразно в затворено помещение със скорост 50 завъртания в минута за 30 секунди.

След мятането, както Galaxy S7, така и S7 Edgе се чупят на едно и също място. За успокоение на Apple - подобна съдба сполетява и iPhone 6s Plus при това бясно хвърляне.

А вие, независимо дали ще си купите някой от новите смартфони на Samsung или на Apple се насладете на гледката как се мятат, удрят, мачкат и натапят във вода около 1000 лева.

Oще: apple  iphone 6s  iphone 6s plus  samsung galaxy s7  samsung s7 edge  squaretrade labs  краш тест  счупен samsung galaxy s7  счупен samsung s7 edge  устойчивост  чупене на телефон 


Още от Ревю

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.