Евелина Павлова с детско шоу по Radio FM+ | webcafe.bg
Musiccafe

Евелина Павлова с детско шоу по Radio FM+

лебовскиMusiccafe
12.11.2015, 15:21 (обновена 12.11.2015, 15:46)
Евелина Павлова

Снимка: © FM+

Самата Евелина има две деца: Ани и малкия Бобо

От тази събота уикенд-ефирът на Радио FM+ няма да е същият. Водещата Евелина Павлова, която преди месец направи своето голямо завръщане в програмата на Радио FM+, започна новото шоу „Евелина в страната на чудесата". Алюзията с популярната история на Луис Карол не е случайна. В новото предаване главните герои и главните слушатели ще са децата.

„Евелина в страната на чудесата" всяка събота предлага три часа за малчуганите и техния свят. В предаването очаквайте рубриките „Приказландия", с най-обичаните класически и съвременни приказки, разказани от деца; срещи с експерти в областта на детското възпитание;  незабравимо емоционалните мелодии от „Неочаквана ваканция", „Войната на таралежите", "Цар Лъв", "Мъпетите", или „Синьо лято".

Изборът на водеща не е случаен. Евелина е инициатор и главен редактор на детската интернет платформа „Радио Family". „Това е единственото изцяло детско интернет радио - казва Евелина Павлова- и вече две години намираме партньори сред традиционните ефирни медии. Но има една медия, където винаги сме се чувствали у дома и това е Радио FM+."

„Много съм щастлива, че от тази събота емблематични вече за програмата на детското радио  предавания ще звучат и в национален ефир, защото има една дума, която безусловно обединява хора, идеи, медии. Думата е деца", допълва тя.

Всяка събота „Евелина в страната на чудесата" започва от  9 и ще каже „до скоро" в 12 часа. Първият гост на шоуто ще бъде рицарят без броня и създател на детската арт школа „Малки таланти" Олег Ковачев.

Влез в приказката и ти!

Припомни си каква е великата разлика между „харесвам" и „обичам":

- Пух, знаеш ли каква е разликата между "харесвам" и "обичам"?

-Не Прасчо, кажи ми.

-Разликата е там, че ако харесваш едно цвете ще го откъснеш, но ако го обичаш ще го поливаш всеки ден!

Oще: fm+  войната на таралежите  детска програма  детско радио предаване  евелина павлова  мъпетите  неочаквана ваканция  приказки  радио fm+  цар лъв 


Още от Musiccafe

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.