Любимите песни за път на Владимир Тодоров | webcafe.bg
Musiccafe

Любимите песни за път на Владимир Тодоров

Webcafe.bg
07.02.2015, 15:15 (обновена 17.03.2015, 18:10)
Владимир Тодоров от Опел

Снимка: © Webcafe.bg

Владимир Тодоров препоръчва Duran Duran за нощно каране и W.A.S.P. преди изпит

Представяме ви Владимир Тодоров - човекът, който толкова обича маркетинга, че го практикува два пъти - веднъж като маркетинг директор на Opel България и втори път като асистент в УНСС. Владимир няма Facebook, защото "животът трябва да е прост" и предпочита да изразява себе си (пред непознати) в 140 знака, в Twitter.

Като всеки възпитаник на УНСС, не е забравил изпитите си при човека, популярен с прякора Малката Секира - небезизвестния финансист Стоян Александров.

Малката Секира го къса 2 пъти по Финанси, накрая взима изпита с четворка. По спомените му, най-употребяваната от Стоян Александров дума е "шуробаджанащина".

 

 

Преди да стане маркетинг директор на Opel, Владимир е на същата позиция в Chevrolet.

На въпроса кой кара Opel, той изстрелва: "Модерният градски човек между 25 г. и 65 г., който уважава семейните и традиционни ценности, без задължително да е с халка".

 

 

Лица на марката днес са моделът Клаудия Шифър, която е в телевизионната реклама на Opel Mokka, и треньорът на Борусия Дортмунд - Юрген Клоп.

Владимир кара Opel Insignia, бяга всеки ден по 5-6 км. - така от 17 години, фен е на Манчестър Юнайтед и никога няма да забрави датата 22 април 2012 г., защото гледа мача с Евертън от трибуните на "Олд Трафорд". Резултатът е 4:4.

Някъде между колите, бягането и футбола се нарежда и другата голяма страст на Владимир - музиката. Наскоро открива, че Scull Fist са прекрасни за бягане. Май забравихме да кажем, че е метъл, та можем само да гадаем за темпото, с което бяга.

Рецептата му преди изпит е ударна доза W.A.S.P., за самолет препоръчва Volbeat, за кола Лита Форд, а за нощно каране Duran Duran.

Малка част от неговите любими песни за път:

1. Judas Priest - Turbo Lover

 

2. Duran Duran - Come Undone

 

3. Fear Factory - Archetype

 

4. Foreigner - Double Vision

 

5. Sade - No Ordinary Love

 

6. Benassi Bros. feat. Dhany - Hit My Heart

 

7. Modern Talking - Geronimo's Cadillac

 

8. Mylene Farmer - California

Бонус:

Oще: mymokkalist  opel  opel mokka  webcafe  автомобил  анализи  бизнес  българия  бягане  владимир тодоров  забавление  кампания  кола  лайфстайл  маркетинг  медии  метъл  опел  опел мокка  песни  път  пътуване  развлечение  футбол 


Още от Изпълнители

Най-коментирани