Ветеринарни лекари ще отговарят на въпроси за бебета кучета | webcafe.bg
Petcafe

Ветеринарни лекари ще отговарят на въпроси за бебета кучета

Webcafe
26.05.2017, 09:04 (обновена 26.05.2017, 16:53)
д-р кьосев

Ветеринари отговарят на въпросите ви в реално време

PURINA, в партньорство с 60 ветеринарни клиники в страната, организира онлайн обучителни сесии и предоставя безплатни профилактични прегледи за домашни любимци. На 27 май ще се проведе втората от тях. Тя е посветена на специалните нужди и правилната грижа за кученцето бебе.

В 11:00 часа на Фейсбук страницата на PURINA България ветеринарните лекари от клиника „Син кръст", д-р Цветан Велев и д-р Пламен Кьосев, в реално време ще отговарят на всички въпроси, свързани с отглеждането, храненето, имунната система и предотвратяването на болести при кучетата бебета.

В ролята на модератор на онлайн дискусията ще влезе хип-хоп изпълнителят - Играта, а потребителите ще могат да се включат и да зададат своите въпроси към лекторите както предварително, така и в реално време. На финала на уебинара потребителите ще получат покана за безплатен профилактичен преглед във ветеринарна клиника по избор.

Списък с партньорските клиники, можете да се откриете тук.

По време на обучителните сесии на PURINA ветеринарни лекари ще разяснят на потребителите кои са основните симптоми на различни заболявания при животните, как собствениците им да предотвратят появата им, както и спецификите при хранене на домашния им любимец. Първата лекция се проведе на 25 март, като в нея гост-лектори от Централна ветеринарна клиника в София съветваха потребителите за специфични нужди и най-често срещани проблеми при кучета от дребни породи. Видеото постави своеобразен рекорд, като бе гледано на живо от над 5000 стопани и събра над 30 000 гледания в рамките на седмица.

Oще: purina  бебета кучета  ветеринари  ветеринарна клиника  домашни любимци  кучета  малки кучета  пурина 


Още от PET CAFE

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.