Petcafe

Проект ще подпомага връзката между хората и домашните любимци

Webcafe
28.03.2018, 11:16 (обновена 28.03.2018, 11:30)
purina, да бъдем заедно

Снимка: © Purina

BetterwithPets разпространява инициативи в цяла Европа

През 2018 г. PURINA® учреди наградата BetterwithPets, която цели идентифициране и подпомагане на инициативи в цяла Европа, които работят за обогатяването на живота и благосъстоянието домашните любимци и хората, които ги обичат.

Наградата от 100 000 швейцарски франка е част от цялостната програмата PURINA® в Обществото, чрез която брандът помага на домашните любимци да живеят по-щастлив, по-здравословен и по-дълъг живот.

Стремежът на PURINA® е създаването на партньорства в света на грижата за домашните любимци и насочването на вниманието към това, от което домашните животни наистина се нуждаят. За наградния фонд от 100 000 швейцарски франка могат да кандидатстват организации, чиято цел е изграждането на общност от социални иноватори и създатели на промяна.

Тяхната дейност трябва да бъде насочена към заздравяване на връзката между животните и хората. Проектът трябва да показва как заедно хората и домашните любимци могат да бъдат по-здрави заедно, да прекарват повече време заедно и да откриват повече възможности заедно.

Участниците могат да кандидатстват в една от трите категории на сайта purina.oiengine.com. В категория По-здрави заедно (Healthier Together) могат да се включат инициативи и иновации, които са насочени към изграждане на общност и дават възможност на хората и техните домашни любимци да живеят активно и здравословно заедно.

Категория Да бъдем заедно (Connecting Together) е запазена за инициативи, които празнуват силната връзка между домашните любимци и хората и насърчават емпатията и изграждането на емоционална връзка.

В категория Да живеем заедно (Enjoying Spaces Together) могат да кандидатстват инициативи, които призовават хората и домашните любимци да живеят заедно и демонстрират социална и / или икономическа полза от съвместното им съжителство.

Партньор в първото издание на BetterwithPets е Ashoka - пионер в областта на социалното предприемачество. Крайният срок за подаването на предложения за наградата BetterwithPets е 15 април 2018 г. Социални предприятия, търговски предприятия, както и организации с нестопанска цел вече могат да кандидатстват за наградата на purina.oiengine.com.

Oще: purina  да бъдем заедно  да живеем заедно  домашни любимци  котки  кучета  по-здрави заедно  храна за домашни любимци 


Още от PET CAFE

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.