В ЦСКА мечтаят за украински богаташ | sportcafe.bg
Sportcafe logo

В ЦСКА мечтаят за украински богаташ

Sportcafe
18.04.2015, 14:13 (обновена 18.04.2015, 14:17)
петър манджуков

Петър Манджуков продължава да търси помощ за финансирането на ЦСКА, като най-актуалният вариант е украински милионер

Украинският милионер, който може да поеме част от издръжката на ЦСКА от лятото, ще даде яснота за намеренията си до края на май.

„Тема Спорт" пише, че разговори с богаташа вече са водени, като посредник между клуба и украинеца е Ивайло Манджуков, който е негов бизнес партньор.

Чуждестранният милионер е убеждаван да се включи във финансирането на клуба, а неговият син вече беше на "Българска армия" в четвъртък, разгледа Музея на спортната слава на клуба, посети базата в Панчарево и проведе разговори с Петър и Ивайло Манджукови.

Любопитното е, че посетилият стадиона украинец е бивш футболист. Неговото име обаче не бе съобщено от страна на ЦСКА. Той е изгледал и тренировката на червените в "Царско село", като е присъствал на разговора, който Ивайло Манджуков е водил с отбора.

Петър Манджуков обяви, че ще се търсят както родни, така и чуждестранни инвеститори, които да поемат издръжката на клуба от лятото. Дотогава парите в ЦСКА ще плащат Манджуков и Юлиян Инджов.

Много е вероятно те да продължат да финансират клуба и през следващия сезон, но за целта чакат развитие по две основни направления. Първото е доколко ще успеят да предоговорят дълговете на клуба, а второто е дали ще намерят и други инвеститори, които да им помагат.

Ивайло Манджуков разкри, че само през вчерашния ден са направени плащания от половин милион лева за покриване на дълговете по лиценза.

„В това число влиза и дългът към Чавдар Етрополе, изпълнихме това, за което се бяхме разбрали с г-н Димитров. Шокиран съм, защото поетият ангажимент е изпълнен. Не мога да разбера защо се вдига този шум, имам 5-6 опита да се свържа с г-н Димитров, той се сърди, но няма за какво и поведението му е меко казано недостойно", добави членът на УС на ЦСКА.

Oще: бизнес  богаташ  дългове  ивайло манджуков  издръжка  лиценз  мечтаят  милио  милионер  партньор  петър манджуков  плащания  спонсор  украински  украйна  цска  юлиян инджов 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео