Blizoo имат достатъчно HD оборудване за "Диема Екстра" | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Blizoo имат достатъчно HD оборудване за "Диема Екстра"

Sportcafe
25.02.2015, 17:52 (обновена 25.02.2015, 19:06)
близу

Спортният пакет програми "Диема Екстра" може да бъде заявен в магазинната мрежа на Blizoo.

Във връзка с големия интерес към новия спортен пакет "Диема Екстра", включващ каналите Диема Спорт HD и Трейс Спорт Старс HD, от Blizoo обещаха необходимото HD оборудване за всички желаещи.

"Бихме искали да уверим потребителите, че Blizoo разполага с достатъчен брой HD приемници и цифрови CA модули, за да предостави пакета "Диема Екстра" на всеки желаещ да добави услугата към цифровата си телевизия.

Стандартното инсталиране е в срок от 3 работни дни, а също така операторът гарантира 24-часово експресно включване на нови клиенти.

Спортният пакет програми "Диема Екстра" може да бъде заявен в магазинната мрежа на Blizoo, както и на сайта на компанията. Цената на пакета е 3.99 лв. на месец", се казва в официалното съобщение на комуникационния оператор.

В края на миналата седмица "Нова Броудкастинг Груп" и Blizoo обявиха подписването на първия договор за излъчването на платения пакет Диема Екстра, в който влизат двата нови канала Диема Спорт HD и Трейс Спорт Старс.

 

Oще: blizoo  hd приемници  диема екстра  диема спорт hd  тв права  трейс спорт старс hd  цифрови ca модули 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео