Александър Тодоров: Подадох оставка, не съм съгласен със собствениците | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Александър Тодоров: Подадох оставка, не съм съгласен със собствениците

Sportcafe
22.05.2015, 15:43 (обновена 22.05.2015, 15:46)
александър томов, александър тодоров, стойчо младенов, цска

Тодоров бе дясната ръка на Томов. И тримата на тази снимка вече не са в клуба...

Дясната ръка на Александър Томов по време на управлението на бившия вицепремиер в ЦСКА - Александър Тодоров, подаде оставка като изпълнителен директор на клуба.

"Имам две точки да засегна. Едната е моята оставка като изпълнителен директор на ЦСКА, за което имам и моите мотиви. Втората точка е моментното състояние на клуба, което предполагам, че интересува всички привърженици. Подал съм си оставката, тя е приета, вече е подадена в Агенцията по вписванията, която ще утвърди раздялата ми като изпълнителен директор на клуба. Защо се стигна до тук - заради абсолютното ми несъгласие с политиката на мажоритарните акционери в момента", започна Тодоров.

"По една или друга причина те не желаят това дружество да продължи в този си вид. Те имат концепция, която ще разкрият пред привържениците. За мен тя е изключително рискова и не е обмислена във всички аспекти".

"При всички положения тя ще бъде много атакувана, предполагам и юридически. За мен тя трябва да е много добре изпипана, но не виждам как може да стане това. Най-малкото, до голяма степен УЕФА ще има много сериозни претенции. Пожелавам им успех и дано направят това, което са намислили", добави Тодоров.

"Но то е много рисково и аз като изпълнителен директор съм абсолютно против това решение на собствениците. Вие знаете моята концепция и тя не е променена от две години. Аз искам да се оздрави съществуващото дружество и да не се разпилява активът, който до този момент е събран. А основният актив са играчите", каза още Александър Тодоров.

Oще: а група  александър тодоров  александър томов  цска 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео