Войната в ЦСКА продължава - искат съд за Томов | sportcafe.bg
Sportcafe logo

Войната в ЦСКА продължава - искат съд за Томов

Sportcafe
28.05.2016, 14:30 (обновена 28.05.2016, 14:32)
Алескандър Томов

"Днес разбираме, че лицето Александър Томов отново се е развихрило. Нямаме представа какви точно „сигнали“ е подал господинът до УЕФА", пишат "червените".

Ръководството на ЦСКА излезе с декларация на официалния си сайт срещу бившия главен акционер Александър Томов, който даде "червените" на УЕФА.

Скъпи Армейци,

В дните, в които всички вие сте безкрайно щастливи и с нетърпение очаквате новия сезон, в който любимият ни клуб ще играе там, където му е мястото, отново на сцената се появяват персонажи, с които твърдо бяхме решили да не се занимаваме.

Считаме, че цялата помия, която се излива върху нас от дебелашки вестници с тънки тиражи, е разбираема и я приемаме за нормална дори. Но когато в мръсната игра се включат хора без чест и никакъв морал с желанието си единствено да рушат и да „смучат“ от любимия ни клуб, то тогава ние сме длъжни да реагираме.

Днес разбираме, че лицето Александър Томов отново се е развихрило. Нямаме представа какви точно „сигнали“ е подал господинът до УЕФА, но сигналът, който ние ще подадем е с много точен адрес – Софийска градска прокуратура.

Търпението ни се изчерпа и не може да позволим повече хора, доказали се като несъстоятелни управленци и провалили се политици да дават оценка, мнение и да имат претенции относно управлението на ЦСКА.

Длъжни сме да реагираме, тъй като лъжите и клеветите по адрес на ЦСКА объркват много от вас и ви карат да се чувствате несигурни.

Няма как освен по този начин да бъде всят смут в нашите редици. Убедени сме, че срещата с прокуратурата на лицето Александър Томов и целия му екип от престъпници, участвали в доразграбването и убиването на ЦСКА, този път ще бъде изключително полезна и нещата ще бъдат доведени докрай.

Още следващата седмица юридическият ни отдел ще внесе сигнал с конкретни данни и факти до СГП, с което ще настояваме наказателна отговорност да понесат лицата Александър Томов и Александър Тодоров.

Бяхме решили да не се занимаваме с откровените провокации от страна на предишното провалило се ръководство, но чашата преля.

Питаме цялата спортна общественост къде отидоха парите от трансферите на Спас Делев и Ивайло Чочев? Защо не бяха плащани задълженията на клуба? Защо тогавашното ръководство допусна клубът да бъде обявен в неплатежоспособност?

Защо дори и в този момент, господа, искате да смучете от кръвта на мъртвото вече дружество?

Армейци, всички вие знаете, че в речника на тези лица думите „морал“, „чест“ и „достойнство“ не съществуват. Затова ние от своя страна искаме да им покажем, че съществуват думи като „отговорност“ и „справедливост“.

Oще: а група  александър тодоров  александър томов  цска 


Още от БГ футбол

Webcafe.bg предупреждава, че администраторите на сайта трият коментари, които съдържат нецензурни думи, обиди по расов, етнически, религиозен, полов или сексуален признак, както и коментарите, които са на латиница.


Видео